- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най- готиния SMS
Много такива съобщения съм получавал, но най-скъпи и до ден-днешен са ми тези от хората, на които истински държа.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Не ги пазя, защото бяха отдавна. Но бяха нещо от рода на 'Ако живях и на другия край на света, пак щях да те намеря и да бъда при тебе', 'Обичам те повече и от майка ми и баща ми', 'Защото те обичам'... Но най - хубавия беше 'Един ден ще те убия и след това ще се самоубия!'![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
нощ,звезди,луна търса каде да сера свалям пухените гащи клон гъза ми дращи късам 2 листа от бора пуу деба неговата мама то било коприва <-------нещо такова беше мн от одавна е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз на моя вчера му написах
Обичам те, секс машино
да![]()
обожавам такива смси![]()
Имало едно време..
abe shtom e lichno nedeite vuobshte da pishete v saita ..![]()
![]()
![]()
смятам, че смс-сите от гаджето са прекалено лично нещо, че да ги пиша![]()
Просто аз
Обичам те безумно много... Пък ти недей като искаш... незнаеш колко сулви съм пролял за теб
един бивш ми беше пратил
" Да обичаш някого означава да имаш небето,
а да искаш само една звезда,
да имаш морето,
а да искаш просто капка вода,
да имаш целия свят,
а да желаеш само един човек-ТЕБ"
а най-хубавия смс,който аз съм пращала е
"Мога да те забравя,но не искам.
Мога да превърна чувствата си в лед.
Мога да имам когото поискам,но аз искам теб! "
Actions speaks louder then words .. >.<
"Имате неплатена фактура .... "![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
" I miss you too beyb. And dont forget.. you must decide what your punishment will be. If you dont remember that.. you know.. I can be a reaally bad girl. "![]()
+1Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Навън бе6е като в приказка вале6е сняг и беше невероятно.
Тогава получих "Погледнах навън. Красиво е и се сетих за теб...." и т.н. от момичето което обичах, но с което така или иначе нищо не се получи.![]()
Еми той вместо да ми праща смс-и,направо ми звъни.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
снощи получих много интересен: няма ли да ме уважиш, така ли? мислех че дойде заради мен, после ела.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
оле божеПървоначално написано от tuzaro
![]()
е ти пък ся,как не те е срам да не уважаваш момичето
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по принцип отидох при едно, но имаше още едно което си мислеше че съм заради неяи двете останаха доволни накрая
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кога ще се прибереш, че ми е самотно? Как съм препирал да се прибера по-рано, таксиджията ме мислеше за дрогиран![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Четири пъти "обичам те" и 3 целувки.Получих го ей тай, посредата на деня от най-добрата ми приятелка, която беше влюбена в мен и сега съжалявам, че се държах като страхливец ама...2late just way 2late
Един смс от бившия : 'Mai shte lqgam =( 6te te s1nuwam {sun} Leka obicham te mnogo ,sl1nce , bezkraino mnogo'![]()
От един приятел : 'Em mislq za teb be princeso, ti kwo praish{{{}}}'
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Тя - Ко правиш мило ?
Аз - Барам се по хуя и си мисля за гъза ти![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Най-добрият ми приятел : Много ще ми липсваш. Искам да знеш, че винаги ще бъда с теб каквото и да става. Обичам те и лек път, обади се преди да минеш граница.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
п0зната ист0рия.. П0д0бен смс ми прати м0ят бест френд, к0гат0 заминавах за ИспанияПървоначално написано от alex4et0y
.. и д0 ден днешен си сп0мням за т0зи смс..
![]()
![]()