- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момче в леглото....
Момче.. никой не ти гледа главни и малки букви.. имаш доста ПРАВОПИСНИ грешки...Първоначално написано от playboyche
1.МалАк
2.ЛюбоФта
3.СигОрен и доста други..
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Пак добре че приятеля ти има повече мозък от тебе и не го иска за сега.
1-во че 100% не знаеш нищо за секс-а.
2-ро че 100% не познаваш така добре тялото си.
3-то че на 14 незнаеш точно какво искаш, просто искаш да опиташ ..
Направи го когато сте наистина и 2-та готови за полов живот.
Не е нужно да бързаш само защото всичките ти приятелки за вече по напред с материала от теб ..
Бургас
![]()
.. защото си тъпа!!!
п.с. Изобщо не е странно, че не иска на 14 да прави секс ..![]()
Ама, че си лоша, как и сипа да си хапнеПървоначално написано от ReachlessGirl
. Еми явно детето не е готово, кво го мъчиш, я си намери нЕкой батец да задоволи нуждите ти.
![]()
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Първоначално написано от YouDontKnowMe
и още нещо, не ти се прави секс наистина, просто си мислиш така и аз съм била на 14 и знам какво е![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Абе.. я се успокой малко ! Сексът е сериозно нещо.. на 14 едва ли ще осъзнаеш кво ти се случва.. не насилвай момчето !
Ако толкова ти е мерак се самозадоволявай или правете това-онова с твоя човек.. за къде бързате? Сексът няма да избяга..
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
Чакай да питам кристалното кълбо!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ела при мен той кат нещеПървоначално написано от SlaDky_BeBi
Първоначално написано от YouDontKnowMe
Начи е гей
I love my girl <3
Вместо да се чудиш дали на него нещо му има, си седни на задника и се укроти, защото тва ''яко ми се прави секс'' на 14 години е само във въображението ти. На тия години ти нямаш такава реална нужда.
(А и спри да си мислиш, че всичко е ''имам си цици, яко дупе и т.н. )
Момчето или просто се срамува още (и по-добре за него ) или наистина е с повече акъл от теб и разбира, че изобщо не ви е време за такива неща.
Ако искаш да се докажеш като голяма и зряла, (каквато с правене на неосъзнат секс няма да станеш! ) вземи се съсредоточи върху отношенията си с момчето и изгради стабилна връзка, в която няма да ти се налага да питаш по форумите какво мисли гаджето ти.
![]()
Или ти си просто глупавПървоначално написано от johnnybravo
![]()
Към авторката:
Гаджето ти просто има малко акъл и знае какви могат да са последиците. Не вярвам да е само комплекс заради размера, щото ако беше само това, той щеше да го превъзмогне заради едното е*ане. И имаш късмет, че ти отказва, защото после си нямаш и на идея в каква голяма беда може да се озовете. Правете френска, петинг, ала-бала, но за секс ви е рано.
Егати момчетооооо![]()
![]()
Тва момче няма ли хормони ОМГ
![]()
не пристиснявай момчето може да има некви проблеми поговорете си : )
Exorcism !
Не схванах!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
И аз имах един такъв, който не искаше, въпреки че не бяхме на по 14, а доста по-големи. Другото, което искам да кажа е, че не са чааак толкова малки за секс, сигурна съм, че проблема е друг, за да не иска, но не бих могла да го разгадая. Когато аз бях на 14 всичките ми приятели правеха секс, а пък да не говорим за сегашните деца. Не казвам, че го одобрявам, аз години след това го направих, но е факт, че се прави масово, дори и по-рано.Първоначално написано от CwalkIn
щот не е идиот като останалите
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Може би си мисли,че след като го направите има вероятност да се разделите...
ИМА ГИ И ТАКИВА,ЧЕСНО !!!![]()
![]()
определено съм много съгласнаПървоначално написано от m0o
![]()
Аз няма да обяснявам колко сте малки и т.н... щото самата аз съм с 2 години по-голяма, но си мисля, че тия две години имат огромно значение. Свива ли те корема като го видиш? Възбуждаш ли се като го погледнеш? Дето ти се вика, секс ли ти се прави или ти се пикае? (Съжалявам за грубия език, не го приемай лично)...
А причината... може би за него сексът е нещо страшно специално... а може би не му стиска. Повечето момчета на 14 се хвалят как биха из**кали яката кака на корицата на Плейбой, но като опре до истински действия, се спичат много.![]()
има нещо такова .. едва ли е заради размераПървоначално написано от SuNsEt
![]()