Ще се опитам да го опиша накратко.. преди 3 год. се влюбих в едно момиче, нямах опит във връзките (тогава бях на 17г. колкото и смешно да звучи) след 3 год. аз осъзнавам, че тя е всичко, което аз ненавиждам изградих се като характер, мислене, този човек ме е разочаровал много детски номера, затварянки на телефони после 50 пропуснати, блокванки в скайп - отблокирвания (от нейна страна) детски неща.. този човек не е направил нищо за мен като кажа нищо.. освен обиди, скандали .. имах много проблеми, тя обикаляше дискотеките, аз нямах пари както и да е.. преди 5 месеца някъде реших да прекратя връзката... от тогава насам тормоз !!! По телефона, скайп, вкъщи идва, реве, че ме обича, че не може без мен, смс-си "Моля те обади ми се, лошо ми е", "искам да ти кажа нещо, важно е" звъня естествено знам ли всичко може да се е случило .. и мълчи ! Това става винаги в 11-12-1 вечерта, питам какво има какво се е случило.. и мълчи и си мънка нещо под носа .. аз се изнервям допълнително.. чакам я да свърже няколко думи в едно изречение просто не може, разминахме се в развитието, обяснявах й ,обаче тя не проумява какво говоря, тя е напълно повърхностна, когато и казах, че се разделяме тя си помисли, че има друга (нямаше, просто бях задушен,смачкан,ядосан,раз чарован), първосигнално мислене, лека доза тъпотия (с 2 думи : Обикновена чалгарка).. Моля някой да ми даде съвет какво изречение да и кажа, направя , че да ме остави намира !!! Вече се чудя какво да измисля: Държах се добре (по зле става) , държах се лошо (още повече се мотивира да ме тормози...)

П.П. На еднакви години сме, ако това има значение.