- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Осъзнах.
че го обичам повече от себе си :/
по цял ден за него мисля и всяко нещо за него ми напомня..
знаете истрорията ми .. ако ли не ( http://www.teenproblem.net/f/viewtop...335137&start=0 )
и се чудя дали нямам поне малко гордост и достойнство..
пп: не съм правила нищо и никакви опити да се свържа с него.
Навиваш се.. промяната не е лошо нещо.
Недей да се опитваш да стоплиш отношенията ви. Накрая ще свършиш в сълзи...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всички знаем, че в момента нямаш нито гордост, нито дойстойнство. Всъщност това няма нищо общо нито с едното, нито с другото. Та виж го как ти говори само. Проблемът е в страхът ти да не останеш сама. Де факто самата самота е доста надценявана. Не е толкова болезнено, по - скоро е скучно. Натийскай се с някой друг. Доволна ше останеш.
п.п. Никога не съм давала по - тъпо звучащ съвет. Лигаво ми е, но наистина става един комопот с хорамоните ни когато сме с мъжжж и после е хууубаво! Поне няколко дни.
Абе макар и в същината си съвета ти да е окей.. реално ако го послуша .. ще сбърка.
ПО просто казано - да не се страхува от самотата. И незаменими и незабравими хора няма.
Това за babity
Dr. Gregory House
Незаменими действително няма, за незабравимите бихме могли да спорим, но няма смисъл, 'щото влагаме различен смисъл в думата. Съвета ми си е чук, 'щото ако си намери начин да се почувства желана, ще и отпаднат 99% от грижите по човека.Първоначално написано от valdesbg
Ммм,
нали скъсахме преди 1 - 2 седмици
и от тогава не поглеждам никой друг.
Не си се представям с друг или пък друг да ме докосва и прегръща.
А това няма да го почвам пак. Щото знам къде ще свърши.
Със здраве![]()
Dr. Gregory House
Просто трябва да почакаш.Тези неща не стават от днес за утре.Е, стават, но явно си сериозен човек и както казах - трябва да мине време.Първоначално написано от RussianStandard
![]()
Big or small, lies are lies!
Е, добре де, не ми се искаше да си като мен, но явно си. И аз мразя чужди да ме докосват(принципно, де факто е по -различно, но не говорим за мен сега). Просто предизвикай ситуация, в която да се почувстваш желана. Минало е време, той не те е потърсил (примерно) и в момента се чувстваш леееко незначителна и нужна. Докато ако ме послушаш и си подариш нещичко с нЕкой приятен младеж хормоните ти ше се разиграят, ще ти се грабне акъла с филми по новичкия и за най - малко 2 - 3 дни ше си нов човек.Първоначално написано от RussianStandard
Абе.. не че нещо, ама усещаш ли че я слагаш пак в същия филм който е в момента?
Пак за babity.
По темата - казах ти, навиваш се за дивотии.
Dr. Gregory House
Ми... не. Едно е "по случайност" да се понатискате и да си спомняш развълнувано, друго е да ти е вече да си се самонавил, че си влюбен. Не вярвам с нея чааак толкова да си приличаме.Първоначално написано от valdesbg
много добре ми звучи тази дума, наистина многоПървоначално написано от valdesbg
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ще се понатискат малко, тя ще хлътне(щото психиката и е нестабилна), после нашия ще я остави(вероятно, а и би трябвало, все пак това е натискане и нищо повече) и ще си гледа живота. И хоп героинята ни няма да спи от съмнения и терзания за тоя новия, и едновременно с това - спомени за бившия и разни мисли да се връща при него.
Не забравяй че е на 15 девойчето.
Чаткаш ли за кой филм приказвам аЗ?
Нищо против авторката. Мисля логично.
Dr. Gregory House
Не е ли по - добре да тръгне напред, вместо да си чака... нещото там. Клин клин избива. Ако реши да приеме твоя съвет ('щото ако не се захване с друг "клин" в момента явно го прави), започвам залози до колко часа ще звънне на бившия.
Ся въпроса е да се изясни със себе си. Щото кашата е пълна. И всеки нов "клин" само ще я обърка.
Клин клин избива. Да ама не. Пробвала ли си го реално?
Че ще звънне на бившия и ще иска да се събират - факт. Двете теми го показват.
Да добре ще е да тръгне напред. Обаче САМА за известно време. Мисли защо.
Dr. Gregory House
'ма на човека нито му пука за мен нито нищо.
аз съм глупава. да глупачка съм.
първия път като скъсахме той НЕ МЕ потърси и не веднъж се е случвало, е така докато съм в добро настроение ( когато скъсахме първия път ) аз да му се обадя първа и да го попитам дали иска да излезем.
Защо се тормозя?
Според мен не е вариант, да ходя да се натискам с някой друг .. може да стане по - зле .
Мда, с клина съм го пробвала. Добре се отразява, както казвам от хиляда поста насам. За какво толкова има да се обърква? Просто излиза с нов сладур=нямам време да мисля за предишната отрепка. Разбира се, че ще трябва да дойде момент, в който да се научи да си е самодостатъчна, но в никой случай няма да стане докато е на 15. Защо да се заблуждаваме?
п.п. Защо спорим след като тя не взема отношение?
мне, просто чета
и си мисля така, ако след всяка провалена връзка отивам да се натискам с друг до къде ще стигна![]()
Добре... потъни в самосъжаление щом желаеш. Гадно е, но щом от това имаш нужда.... ти си знаеш.Първоначално написано от RussianStandard
Първоначално написано от valdesbg
Пич в тоя форум мозък влагат с мъка ще кажа 2% ...очакваш невъзможното...
По темата: Момиче прояви малко воля де. Само това ти липсва да си добре занапред.
Не съм ти чела другата тема ,но прочетох ,че казваш, че след 2 седмици не можеш да заглеждаш друг.Нормално е.След като си обичала този човек ти трябват много повече от 2 седмици.Ти какво искаш?Веднага друга връзка?Представи си тогава какво ще е мнението - егати колко й е пукало щом вече е с друг![]()
Хаус.. все някой от тия 2 % ще се замисли. А това ще е достатъчно.
Например ти.
Ясно е че авторката ще се заслуша в угодните за нея съвети. А по ирония на съдбата те са точно неправилните - лекуват симптомите, но не убиват причинителя, казано на медицински език. И колелото ще се завърти.
Dr. Gregory House
Наистина съгласен съм, но според мен времето е индивидуално. Зависи от характера на човек. Може да е 2 седмици може да са 2 години. Това не значи, че не го е обичала. Но Друга връзка е просто бягане, и обикновено нараняваш следващия и го оставяш с празни ръце, което е тъпо и безсмислено.Първоначално написано от DevilWish
ако наистина си го обичала толкова много, не може чувствата ти да отминат за 1 или 2 седмици. Трябва ти много воля и време.
Години с теб минаха..
чувствата изстинаха..
продължавам да живея аз..
за историята ти и аз.. е късно къснo..![]()