- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ или нещо от този род хаха
Здравейте! С приятеля ми сме правили секс до сега 3 пъти. Кога за бога ще изпитам оргазъм хаха Той е на 20г малко или много има опит; аз съм на 16г. беше ми за първи път. Разбирам, че сега всички ще започнете да обсъждате това за години, това е мой избор и се надявам въпреки всичко да има и някой коментар, който да ми помогне! Говорила съм с по-големи приятелки които след около година редовен полов живот не са изпитвали оргазъм до сега.. Знам, че е индивидуално, но ако може някой да сподели опит и малко да ме ограмоти.(ако може и сега да пропуснем въпроса, че щом съм започнала да водя полов живот трябва вече да съм се ограмотила.) Благодаря предварително!
Ами разбира се,че е индивидуално при всеки.Въпреки това много зависи и от 2та,но може би повече от него.Той трябва да те предразположи по такъв начин,че освен да си възбудена да има и още нещо...Не знам как точно да ти го опиша.Когато има страст,тогава има всичко.
Да да разбирам всичко това просто..
Ти след кой път изпита оргазъм? Ако не е проблем да кажеш разбира се, просто искам долу горе да имам представа за това..
Аз дефакто все още съм девствена-не е имало проникване,но съм изпитвала много пъти огразъм при орален секс.Не мога да сравнявам абсолютно едно към едно със същинското проникване,но смятам,че теорията ми за страстта е вярна.
Явно има нещо,което не ти харесва докато го правите.Трябва да говориш с приятеля си и да разберете заедно,защо не достигаш до оргазъм.Естествено,че ти е хубаво,но когато изпиташ огразъм,тогава ще разбереш и как да го повториш.Просто трябва разнообразие в тези неща...любовната игра и повреме на акта.Прави каквото ти харесва през това време(драскай го или крещи,де да знам),просто пробвай различни неща и се отпусни максимално.Не мисли и не чакай,кога ще дойде оргазъма.Може и да си поговорите разни работи преди секса,за да се нахъсате примерно.Трябва да пробваш от всичко.
ПП:И аз съм на 16,но все още не мисля да преминавам към същинска част с някое момче.
КъсметлийкаБлагодаря много за отговора.
Aз успях след 3-4 месеца редовен секс... Просто позата беше идеална и той натискаше Г точката ми, вече бях поопознала тялото си и къде какво ми харесва и си казах секунда преди това "Добре, през кура ми е вече, че си ебал други, приемам го" иии от тогава в тази поза мога да свърша почти всеки път, а ако не стане после си довършвам с ръка.
Дано да съм ти помогнала....
той на 20 ти на 16...NICE![]()
![]()
![]()
![]()
ше се получи спокс
![]()
![]()
![]()
Отпусни се.Всичко ще бъде ОК. Малко повечко практика.. не знам преди това каква точно подготовка имаш..
В смисъл при мен от първия път се стигна до оргазъмВероятно,защото с тогавашния ми приятел ходехме вече 8 месеца и доста добре познавахме телата си и това , което ни харесва
![]()
Спокойно![]()
+1 и аз съм така като SuNsEtПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Твоят анален оргазъм е да осереш момчето ли?Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
Всъщност почти всичко е в главите ни било то изживявания, емоции или болка. Повечето неща просто си ги самовтълпяваме. Ако си кажа, че нещо не ме боли и почна да мисля за друго то това нещо наистина спира да боли. Това доказва, че всичко е в главите ни.Първоначално написано от Alexandra1993
Аз лично достигнах до оргазъм още първият път и то многократно. Най-лесно достигам до оргазъм, когато гаджето ми си играе с пръстчета в мен, но последният път стана и само със секс. Беше толкова хубав, че въпреки че трябваше да сме тихи изобщо не съм се усетила как съм си викала най-безцеременно, докато техните са спяли в съседната стая.![]()
Смисъл немога да си го представя .. за да ти дам някакъв съвет смисъл той неможе да те задоволи или ?!
Exorcism !
Ти пък коя беше ,че да четем какво се надяваш???Аре бегай,че спамиш самоПървоначално написано от BabyDesi
![]()
И защо мислиш че ще започнем да обсъждаме годините??![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Защото някои хора във форума само за това дрънкат..Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Абе не е така...годините са много важен фактор и на дадени години доста хора натрупват даден опит.На 13-14 години не можеш да даваш някой-знае какъв съвет от личен опит.Пък на 16 вече сама може да си решава дали да го прави или не,но не е казано,че като стане на 16 и вече трябва да го е направила или веднага да започне.Първоначално написано от alexcheto0
Е да естествено.. ама си зависи от годините все пак. Примерно толкова много лапета пишат, че са на 13, но се чувствали готови!Първоначално написано от SuNsEt
Ето това за мене не е нормално, но от 14 и нагоре.. мисля, че могат да взимат правилни решения за себе си, не знам..
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Здравей първо.
Та за този твой оргазъм,ако правите само едни секс е така да отчетете дейност,няма да стигнете до нищо,просто трябва да има любовна игра,малко ти не го,малко той тебе,бе да ви стане адски кеф,а не 10-15 минути клатене като за отчет.
П.п-годините не са важни,всичко си е до хората и какво са си решили те за тях!
Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.
Мисля, че напълно се съгласявам с теб.Първоначално написано от SuNsEt
Ноо има и друго .. не познавам момиче, получило вагинален оргазъм от 3 полови акта?! .. Ти чуваш ли се, някои жени не получават с години, не точи лиги на тези неща още от сега.. Има време за всичко.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
браво alex +1Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
"смисъл" няма смисъл...Първоначално написано от ozzy
По темата: За всеки си е индивидуално.Смятам,че все още не си опознала всичко в тялото си и не си се отпуснала достатъчно или приятелят ти не те възбужда как трябва...Ще изпиташ оргазъм,но просто трябва да е с правилния човек.
Да обичаш значи да страдаш!
Все някога ще получиш, не зависи само от мъжа, а и от нагласата ти
Първият ми оргазъм беше, когато правех секс за втори път, дори тогава успях да свърша..
Но многопъти ми се е случвало да съм в лошо настроение..и тогава дори ме е боляло и сме спирали..изчисти си главата от странични неща и мисли само за удоволствието![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Благодаря много на всички за точните отговори !![]()
аз пък всеки път се чудя, като ви чета мненията... оргазъм от първия път, та чак и "многократен оргазъм"... не искам да отчайвам никого, ама съм доста по-възрастна от вас, водя полов живот от години, а никога не съм стигала до вагинален оргазъм... вярвам, че всичко е в "главата ми", но пък това никога не ми е пречело да се наслаждавам на секса, прекрасно съм се научила да си "помагам", когато е необходимо и така разочаровани няма... тъй че, недей си го поставя за цел, отпусни се и така... това не е състезание!...
Too much energy, too little time...