.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Какво ядете в училище?

Искам да попитам тези,които се хранят здравословно какво ядете сутринта когато сте на училище?Защото аз като съм гладна няма какво да ям освен разни закуски и вредни неща...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Какво ядете в училище?

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Искам да попитам тези,които се хранят здравословно какво ядете сутринта когато сте на училище?Защото аз като съм гладна няма какво да ям освен разни закуски и вредни неща...
    В училищната лавка няма нищо здравословно,тази година завърших но от 9-и клас от както бях в гимназията до нея има китайски ресторант и си взимах ориз със зеленчуци , разни хапки защото ходя на фитнес и съм на режим ... просто закуските /банички,пици,мекици,и т.н бяха до 8-ми клас....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на nadetyYy
    от скоро се продават здравословни неща в закусвалнята :P главно хапвам бананиии ,портокали,мандарини,киви,я бълки (е и някоя закуска от време на време ) а за напитки-айран,натурален сок
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Ами около моето даскало има много магазинчета и аз си взимам Активия Закуска или някой плод аа в стола даже не влизам

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    H20 и въздух секи ден. Моя съвет еда си носиш някоя ябълка или морков нещо такова. Мен не ми се занимава затова просто фотосинтезирам

Ами аз сутрин го карам само на активия защото не ми се лепи по корема и краката и ми е лекичко.

Мега фен Аватара на Infinity
    Най-често ям Активия Закуска.
    Не е нужно да отбелязвам , че едва ли е особено здравословна , но пък ми е вкусна и ме засища добре.
    Пия вода или студен чай.
    Другия вариант е или плод или солети.
    To infinity and beyond.

Aз в училище от около 1-2 години НЕ ям НИЩО.Просто свикнах, даже и глад не чувствам и дори като се прибера от даскало не се наяждам като прасе, а си хапвам малко.Иначе као искаш да ядеш здравословно яж плод или някъкви ядки.

Супер фен
    Aз в училище ям като прасе. Кашкавалки, кифли с шоколад, бисквитки, солетки ала бала... Само боклуци.

В моето училище има невероятен стол и само като усетя мириса на кренвиршки, пици и т.н. . . нямаа начин да не си взема . . но иначе по някой път кроасан или плод

Супер фен Аватара на sunshine955
    бейк ролс и не ми става тежко .. както като ям нещо тестяно .. пък и нали препечения хляб го дават диетичен
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    леле само ви се чудя как се наяждате с една активия или плод о.О аз ако ям като вас сигурно ще съм вече в интензивното на Пирогов и ще ми вливат глюкоза

..иначе огладнявам доста в даскало и ям каквото искам-шоколад;соленки;сладолед;б сквити;ядки..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Пфу, здравословно.. Попринцип ям от Макдонадлс - грешка, но като съм много гладна от там. Ябълки и плодове за съжаление няма откъде да си взема. Иначе кроасан понякога, някой солети, натурален сок. Доста нездравословно се храня, ама какво да направя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

аз съм на далавераа... уча в 7мо СОУ и пазара на Графа ми е на две крачки..купувам си квото ми се хапва:ябълки,банани,мандар ни,портокали,череши,ягодии ...

ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Бейкролс , солети - нищо здравословно

Град
    Варна
    А защо е задължително да си го взимате от училището или някъде около него ? Купете си от предишния ден и си го носете. Или ви е срам да не ви се смеят случайно ?

Ако е така - тъпчете разни мазни закуски всеки ден.

По темата: Не си спомням какво съм си купувала - основно Активия и плодове (главно ябълки и банани) и не съм умирала от глад. И закуски съм яла, естествено (обожавам козуначени кифлиииии ), но всеки ден не върви, пък и писва.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не ям много в училище, средно 2 пъти в седмицата, не е умишлено, но понякога си нямам апетит .. Иначе вафла Мура , сок нещо ала-бала .. ябълки, ягоди ядох наскоро ии така плодове предимно взимам. Иначе и закуски не отказвам, едни саламки от близкото магазинче, ауу много вкусни, обаче не ги ям често .. писват, а пък и не е здравословно
    Да съм казала, че отказвам се?!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    банани.. активия.. солети..тия дни почнах със сладолед да закусвам

Мега фен Аватара на Infinity
    Хора , хора , ако си мислите , че се храните здравословно , като пропускате закуската жестоко се лъжете.
    Това би трябвало да е най-важното ядене за деня , а вие с някаква гордост имам чувството казвате от еди колко си години не ям в у-ще.
    И какво ?!
    Метаболизма трябва да се активира още от сутринта.
    След това да не се оплаквате по форумите
    " ям само веднъж дневно , а качвам ?!! " .
    Често и по-малко това е формулата.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Банани най-често,мляко също.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Банани най-често,мляко също.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    каквото ми се яде това ям..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Holand. ^^
    попринцип избягвам да ям там , пия вода , кафе цял ден и след това изяждам например една салата или плод . а ако съм много гладна отивам до пазара и си взимам някакъв плод или зеленчук
    11220_1

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Нося си от вкъщи ръчно направен сандвич или плод, най-често банан.
    И ако ми се пие нещо, вода. Никви коли.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ами попринцип от вкъщи си нося сандвич. А когато ме мързи да си направя предния ден ям бейкролс, салата, натурален сок или студен чай и тфа е май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си