- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- още една зарязана... ;;д
Здравейте всичкиТакам...снощи си влизам във фейсбука и к`во да видя: гаджето ми ме премахнало от приятели, не вдига и последния вариант ми остана скайпа. Там той ми обясни, че съм го предала, бил ми разгледал приятелите, имало момчета, които не му били особено приятни и т.н. и накрая ми каза, че не му пука и да не го търся...Много пъти сме се карали, но никога не ми е казвал това, какво да правя и аз не знам....
![]()
И те заряза в Интернет?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахахаахахаахахаахахаха ахаха![]()
![]()
![]()
На колко е приятелят ти?10? ХахахХАХАхахааха
Оставяй го тоя дечко,има още много да расте това момче![]()
В фейсбук имало момчета,които не му били приятни![]()
![]()
Охх добре ме развесели рано сутринта
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Намерил си причина...Ако ти кажа да не ти пука едва ли ще ме послушаш,но вече няма смисъл да се мисли за него
ОДИН!!!
Толкова му е и пукало за теб.. замисли се![]()
П
Първоначално написано от lucho13
Да го зарежеш и въобще да не му ходиш по гъза на това бебе . .Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
I don`t care .. ;] ..
![]()
![]()
Facebook-a бавно ни проваля живота,казвам ви![]()
Добре че не те е зарязал,защото си на по-високо ниво във farmville![]()
Хахаха това би било просто върховно.Първоначално написано от nymphadora
Цялата тази "интернет" мания ни проваля живота....
--------------------------------------------------------
Хахаха, нещо май е настанал сезонът на разделите![]()
Ама да, жегата и разголените мацки им влияят зле на момчетата
![]()
Зимата пак ще се върне при теб, споко
![]()
еlsy![]()
Е, как какво да правиш?! - забравяш, че го е имало. Откъде-накъде той ще определя кои да ти бъдат приятелите?! Ти си самостоятелна личност, дори някой да ти каже, че друг не му е приятен по една или друга причина, това не те задължава да прекъснеш отношенията си с този човек. А пък в твоя случай глупавият ти бивш приятел просто си е търсил повод да прекрати връзката, защото му е било по-удобно на него ти да си виновна - ако е имал някакви проблеми с това с кого контактуваш и е държал на теб, със сигурност първо е щял да се опита да говори по този въпрос с теб.
Не се впечатлявай чак толкова, ако можеш, но и не прави грешката да изтриеш хората, които не харесва и да му се обадиш, молейки го да се върне - дори да се съберете, ще започне за всичко, което на него не му изнася, да те манипулира и ти ще се превърнеш в безгласна буква.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
И те заряза по интернет![]()
О боже..![]()
Оф,най-добре е наистина да не го търсиш,да не му пишеш..да не ходиш зад г**а му..
Накратко:той не заслужава НИКАКВО внимания..Повярвай ми,щом все още се разделя чрез скайп..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
леле, къде попадате на такива хора?
сериозно?
вместо да говори, да се видите очи в очи и да ти каже каквото има да ти каже те маха във фейсбук?
абе тея хора съвсем изтрещяха![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
точно..как може ?!като не може да те погледне в очите и да ти каже всичко..си намира причини
е браво.. нямам думи
но наистина,,на колко е момчето?
Все бях чувала видове зарязване,ама това ..![]()
аз съм виновна ей !отприщих т'ва зло с мойта тема и сега всички масово се разделят
спокойно и аз бях зарязана по..телефон хахаххаха
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ох Боже мой ... Докъде стигна светаЗа него бих казала само една дума - страхливец! Защото няма смелостта да ти го каже в очите, а действа по лесния начин..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Поне не си се депресирала,хубаво е,че виждаш колко глупава е постъпката му.
Съвет:Забии някой от "неприятните" във Фейсбук![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
+1 ..фейсът е лошо нещо ;пп Иначе да не ти пука, щом те е зарязал по такъв начин, значи няма смисъл въобще да си мислиш за него..Първоначално написано от nymphadora
че и до сифилис водиПървоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Казал ти е да не го търсиш?
Добър съвет ти е дал... послушай го.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
така е..Първоначално написано от darkPaladin
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Facebook не Ви е виновен. Никой не Ви кара да оставяте на показ всичко. Има си опциики разни, които са полезни.
По темата: Ами колкото и да се правят на интересни останалите, би могло наистина да му е станало кофти, но пък да те зареже заради това - нелогично, недопустимо.
А нека всички, които осъждат момчето да се поставят на негово място. Нека Вашият/та приятел/ка да добави някой, който ненавиждате, като неин приятел, пък тогава ще Ви питам колко Ви е забавно.
Съгласна съм.Първоначално написано от SmilezZz
Помня времето, когато беше на мода импулса: "Той ми даде мИнУсЧиИи, садчи : ( , мисля, че иска да се разделим!"
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...