- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HIV - може ли?
Може ли при орален секс и съответно изпразване и поглъщане на спермата, жената да се зарази с HIV?
ПС: ако мъжа не е болен от HIV , да стане заразяване, както по полов път?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ако момичето има рана в устата или кървящи венци,а момчето е зарезено МОЖЕ!МОЖЕ да стане и обратното,ако момчето има раничка по члена!
Момичето пита ако момчето не е вирусоносител, дали може да се зарази.Първоначално написано от YouAteMyHeart
Авторке, помисли логично. Ако момчето не е заразено, откъде ще се вземе вирусът?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
когато никой не е болен няма как
Първоначално написано от kalpazanka
момче съм!![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Извини ме. Кристалното ми кълбо излезе от строя.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
таа и аз това питам .. някак си като се погълне спермата да стане заразяване ддз ..Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
няя как да стане..ае мн объркано си го написала![]()
![]()
![]()
^Усети ли се к'во каза? Ако никой от двамата не е заразен... НЕ Е ВЪЗМОЖНО.
Е тоя вирус от къде ше изкочи в такъв случай като и двамата го нямат?![]()
Може ако стане това което казаха по-горе. Иначе не.Първоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
ем тфа питамПървоначално написано от Sunshin3
ПС: и за последен път МОМЧЕ СЪМ!
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
искаш да ми кажеш нещо ?Първоначално написано от vankatawe
Schhh! Hear the silence...
ей малоумник, вземи си затвори ш*бания плювалник
ти е*а п*****а майна циганскаПървоначално написано от DENKAZ
![]()
<3
+1 Логично е просто... мислете като пускате теми/коментариПървоначално написано от Sunshin3
![]()
Първоначално написано от vankatawe
тва го казвах като бях на 14
![]()
ще го казваш след 2 години?Първоначално написано от DENKAZ
![]()
<3
лафа е прекалено изтъркан че да го казвам след 2 годиниПървоначално написано от vankatawe
![]()
Ключ.
vankatawe, внимавай! Вече си нагазил лука!
DENKAZ, не това е начинът! Считай се предупреден.