- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ХЕЛП ??!
изхвърлям се бързо ? помощ![]()
Хаха ми бате пробвай с Durex Performa или си купи спрей за задържане (продава се във всеки Sex Shop) ако е толкова сериозно. Не прекалявай обаче, че не са много полезни за момчето![]()
Как смееш без мен да живееш??!?
Прави по-често секс и по-малко чекии, така се тренира задържането
![]()
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
ам чувал съм ч с чекиййте се удължава ?
Да, удължява се, все пак това си е един вид "тренировка"но да не ти стане навик... по-добре секс прави.
![]()
Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna
кат мислиш че ще свършиш извади го и го тупни върху .... изчакай 2-3 сек и пак го бутни ; )
Exorcism !
Ами не прави секс!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
omgПървоначално написано от BabyDesy
![]()
![]()