- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бебетаа !!
Проблема ми е следния: Моят приятел, с който ходя вече 7-ми месец е пълно детенце, сърди се за всяко нещо и се опитва да ме командва, но аз не се връзвам и това започваме да се караме!. . Да кажа, че не мисля, че трябва да късаме, за всичко си има решение, но не и да късам, защото и двамата много се обичаме, дори и да се караме
.Но незнам как да го накарам да престане с тази детинщина
! Моля, помогнете !
![]()
Години ?
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
Ми всекипът щом прави детинщини - дай му близалка за да се успокои. След това ще е под твой контрол. И можеш да го моделираш както искаш.
Обикновено така се възпитават бебета.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хората се карат щото се обичат ..
Бъди по-търпелива и постоянна.
Да, знам, но той минава границата . Не мога да търпя всекидневни детинщини, но понеже много го обичам и прощавам, но с времето имам чувството, че имам една огромна дупка в сърцето си от нерви и т.н. !Първоначално написано от Kukumqvka
[/i]
Ясно тогава.Дай му малко време,ще се осъзнае.. Ще го израсте .. надявам се да е бързо![]()
Все пак говори с него и му кажи ,че се държи кофти,обясни му спокойно твоята гледна точка . Дай му време да асимилира това, което си му казала. Мъжете са глупави същества и обработват информацията по-бавно ;р
А защо не си дадете малка почивка един от друг? Или по някакъв начин да разнообразите връзката си.Да си покажете,че държите един на друг ,да поуспокоите малко нещата..
Говорила съм с него хиляди пъти, но той нито приема, нито предава. Само повтаря, че той е прав, а аз съм смотана, защото не сам го считала за нищо ! Което не е вярно, винаги прощавам, но остава в мене една празнина, която се нуждае от любов . !Първоначално написано от H473RBG
![]()
Ами не знам какви са Ви отношенията,но на твое място бих подходила по-хардкор.. просто бих се отдръпнала от него.. Едно нещо разбрах - Колкото повече бягаш,толкова повече те гонят
Покажи му кво е без теб / не да късате , просто играй на неговата игра и го победи/ и сам ще се сети , че трябва да промени нещо
![]()
Леле, абсолютно същата история е и при мене, само, че ние ходим от година и 7 месеца! Ще следя тази темичка . .!
![]()
А вие двете сте с обратни никове, нали се усещате?![]()
Dr. Gregory House
Авторката и онова другото девойче дето има подобна ситуация. Един пост над предния мой пост.
Dr. Gregory House
Оф това да беше проблема, не ме интересува за обратните никове, какво общо има с темата ми ??!. Моля, давайте съвети относно проблема ми
![]()
Aбе actecussup, ти нещо да не се опитваш да ме копирашш .. ?![]()
![]()
. . Или ще кажеш, че е чиста случайност . .![]()
прояви малко търпение като по-зряло мислещата при вас, той сам ще се осазнае по-нататак..![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от H473RBG
м просто характер .. няма как да го промениш![]()
Най-вече трябва да си търпелива. Поговори с него.![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
същата работа смееми не се впягай много , чесно ти казвам няма смисъл
карайте се обичайте се и всичко на мах
![]()
If I played you like a toy?
Ето затова момичетата си намират 'батковци', защото връстниците им се държат като деца.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.