- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос...
Така , надявам се темата да не се повтаря ако се повтаря моля да ме извините ... и така да си дойдем на темата , запознах се с едно момиче в сайт за запознанства , тя ми писа след това си разменихме скайповете и след няколко дни опознаване реших да я поканя на среща , но сега идва "проблемът" къде ще да е най-подходящо да я поканя , като не я познавам добре и какво да си приказваме , това ме затруднява общо взето... моля да дадете съвети какво горе/долу да правя , че до сега не ми се е случвало подобно нещо
Моля без спам !
Благодаря !
ПП: аз съм на 18 тя е на 16г. и двамата сме от един град.
След като си толкова зле, то тази тема е за тебе -> http://www.teenproblem.net/s/19161.html
Е,ся .. зависи от кой град сте .. Но в някой парк най-добре![]()
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
от СофияПървоначално написано от H473RBG
Еми покани я във Варна тогава.![]()
Ми аз съм ходила на доста места на първа среща... В джаз клуб, бирария, Макдоналдс, на кафе, у момчето, на кино, на разходка в парк, в музей.... Зависи от интересите ви, по кое време ще се видите и с колко време разполагате. Темите сами ще си дойдат. Най-добре си подготви 3 въпроса които можеш да й зададеш в случай на неудобна пауза и една тема по която можеш много да говориш. Примерно аз съм живяла в няколко държави и като го спомена винаги започват хората да ми задават въпроси и така минава известно време докато не се сетя аз какво да питам или не се сетим за друга тема.
треа в нещо като борисовата в София :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
в мола примерно.....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
В мола или на кафе е много шумно . Най добре според мен в някоя градинка ли парк (стига да е хубаво времето ) Хем тихо хем приятно кво повече ти трябва.![]()
Няма значение къде, важното е и двамата да се забавляватеКато излезете не мисли какво ще кажеш, а просто се отпусни и се забавлявай, се едно си с някой приятел и естествено пускай ръка тук там, после устни и т.н...
Отиди на приятно и предразполагащо място, където можете да си поговорите на спокойствие, без да ви безспокоят и без да е шумно. Ако времето е така хубаво, както последните дни - задължително някъде навън. И не - не е казано да е в заведение, но трябва да имаш предвид, че ако си предвидил 10-километрова разходка (и ако е така - задължително трябва да го съгласуваш с нея, защото няма начин да се получи, ако се появи на 12-15 cm токчета) - тя със сигурност ще иска да поседне и да си почине по някое време, ще ожаднее, ще огладнее (евентуално) - добра идея е дори да се разхождате, маршрутът ви да минава покрай някое приятно място, подходящо за отдих. Препоръчвам ти едно заведение на бул. Н. Вапцаров, намиращо се на приземния етаж на единствена ниска постройка точно срещу запустелия Sofia Land и тенис кортове Малееви (името ми изхвърча от главата, като се сетя - ще редактирам) - тихо е, има лятна градина и водоскок с течаща вода, а ако решите да се поразходите - ловният парк е тъкмо отсреща. Ресторант „Ловен парк“ също е приятно място за сядане (макар и да не е най-уютното такова), което предразполага към разходки сред природата, но до там по-трудно се стига без кола, докато в другия случай може да си направите среща на Химическия примерно и да повървите 10 минути пеша.
Ако момичето не си пада по разходки - препоръчвам ти шоколатерия APART:MENTAL (иначе казано, „Апартаментът“), където лично аз често обичам да ходя заради спокойната, релаксираща атмосфера. Един друг участник в този форум доста добре е представил мястото:
Първоначално написано от Kallikreins
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.