- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- евроком кейбълтел с поредната си монополна глупост
http://prikachi.com/files/1570002p.jpg
Скоростта ми за 20 лева на бергон-добрич
Аз го плащам на 15-ти по-принцип, а те на 5-ти ми го спират ебаси, кво е тфа?И на тебе къв ти е проблема?На булсат има само 2-3 кодирани канала, на КейбълТЕЛ има поне 50, ето ти разликата!Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Правете и ще успеете! Аз съм много доволен от моя интернет доставчик ето един Pic clickПървоначално написано от Valento
btw това е подигравка с вас
PS: а speedtest-a направо не ми отчита вярно xD
![]()
А да ви е хрумвало да си сканирате или преинсталирате машината ? проблема на повечето интернет потребители е именно от това вируси и нестабилна машина аз съм със windows 7 ultimate от 1 месец пц то ми е от 2007 нито на XP нито на 7 съм имал ядове с скоростта повече се грижете за машините си !
Уоу колко плащаш за нет? Аз давах 28 кинта за 8 Mbps(42лв. + кабелната), ся съм на 40 кинта за нет(16 Mbps), кабелна, цифрова и телефон...Първоначално написано от loveUpeps4o
Гордея се с моя нет!
Скоростта не иска да се дигне, чаках няколко мин., даже падна на 0,6![]()
после ше го платя, м/у другото забелязах, че кат ми смениха модема с някъв нов, има повече проблеми...преди няколко дни, пак беше спрял и изведнъж на най-бавната скорост, и 20 мин след тва пуснаха пак нормалната на която съм, а сега седи така постоянно, хмм...кат ще да е плащам тоя месец, и ше отида да вида дали имам договор, и ги махам.Писах и даже там в сайта, и не ми отговарят,България ко да праиш...
По-добре направи един Download през дата.бг от колкото да се мъчиш да сваляш през торент клиента.Първоначално написано от Reaper93
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Проблема може да ти е в машината , не в доставчика![]()
Ако той има проблем в машината значи 1/2 от София имат проблем в машините си ....Първоначално написано от RadioMan
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
тцтцтцтц...Първоначално написано от RadioMan
Не мога да вляза в prikachi, иначе ше сложа снимка от датата ;d
П.П. Ето
![]()
е от какво да ми е проблема в машината , че не отварям clip4e.com , zaka4ka.com i t.n.
иначе съм пробвала скоростта от кабелния модем 1мбит и после се закачам към уайрлеса на комшията , който е към мегалан и от там вдигам 35Мбит, така че не би трябвало да ми е от машината за скоростта.
просто това съединение на евроком и кейбълтел савсем осра нещата с тази фирма.
да я фалират по-бързо дано.
те ви правят добро като ви ограничават от тея сайтове бе :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Аз никога не съм се и опитвал, да влизам там
Ех платих го, и го оправиха, нищо, че ме преебаха с около 10 дни...
kakakaka, да не би по договор да ти е 8 мегабита? Защото ако е така, скоростта ти ще да е максимум 1 мегаБайт.
А иначе на Кейбълтел вмирисаната кабелна е супер зле, представям си какво е с нета. Такива монополисти - заедно с виваком - трябва да се избягват. Наистина имат власт и особено по селата и малките градове гледат да източат от потребителите максимално много пари за минимална услуга. Не съм чувал добра дума за тях.
Евроком!?Те тия нямат свестен сигнал на телевизията,камо ли свестен нет,аз се преместих на БТК/не че са по свесни ама отито нещо не ми се рискува/ и веднага забелязах разликата-евроком лишават потребителя от достъп до някакъв сайт/при мен бе хетрик,какво да се прави,футболна страст/,пък когато минах на бтк се оправи работата,ся само въпроса със високата скорост остана
![]()
ПС:говоря за евроком Плевен,не знам ако говорите за другите градове как е,но знам че тука евроком са задръстени![]()
Да аз за Плевен говоряПървоначално написано от CheAD
![]()
Не стига, че и нета е бъгав ми и онея в офиса не знаят за кво са там...
Какво имате в предвид лоша кабелна
Сигнала не ли е добър ? или има малко канали[/list]
За кабелната не се оплаквам, но за цифровата да..28 кодирани, 7 румънски, 1-2 испански(бройл съм ги), няколко руски и другите не ги знам..Точно HBO дет ми трябва е кодирано, BTV Cinema го няма, и още няколко дет ми трябват са кодирани, и за кво са ми тия румъски, испански, и некви други кат не ги разбирам, няма и да ги гледам...
а на коя ТВ не са кодирани платените канали като HBO и Cinemax ?
Кат си ходих на село на Булсатком имаше HBO и BTV Cinema.А само Cinemax си е кодирано, знам...А аз къде съм го споменал него?
Било е промоция ... споменах и Cinemax само за пример ... а и по принцип са в един пакет ...
вие в Плевен като имате цифровиация сега не ви ли пускат някакви промоции ? като например в цифровизирания район 3 месеца безплатно PPV, където наистина дават хубави филми а не като прехваленото BTV Cinema дето пускат филми и предавания които няма как да пуснат по обикновеното BTV щот ще им умре рейтинга ... аз го имам тоя прословут канал и съм го гледал точно 2 пъти, и двата пъти го търсих на коя честота е ... и съм сигурен че и ти ако го имаш едва ли ще го гледаш ... тоя канал е само реклама и нищо друго![]()