- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕ на мъжете с по-добре оформени вежди от моите.
Добре го казаПървоначално написано от nymphadora
Това от както го гледах все ми е в главата
смерт!
нема нищо по-противно от момче с оскубани вежди!
Аз честно да ви кажа като чета мнениата ви ми става все по-объркано.Едни ги харесват голи на охлюв други като мечки.
Аз съм на мнение че всяко момче,зависимост от формата на лицето,му отиват тънки или дебели вежди.Евала на момчетата които се грижат за себе си,но не прекаляват.ПОдържат форма и се грижат за външния си вид,но в същото време си остават мъжествени.Но ги има и такива които се смятат вече за жени,като онзи на снимката.Те прекаляват.
Но пък на мен лично не ми пречи,да си ходят както искат.Живеем в свободна държава.Пък кво да кажа за жените с по-космати крака от тези на мъжете.Май трябва и такава тема да направим.
"Не на жените-мъже!"
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
лошо за тебПървоначално написано от diksi
![]()
а и се пише само предвид,без в/на.Сък ит![]()
Хмм..само ще спомена че една от вас..няма да споменавам коя..преди извесно време в една тема "какво гледате първо в едно момче"(нещо от тоя сорт) е казала "че най-важното е да има хубаво лице"..а тук в тази тема .. същата раздава аргументи за това че момчетата не трябва да си скубат веждите и да си махат черните точки..Е ДОБРЕ ДЕ..КАК ШЕ ХАРЕСАШ ЛИЦЕТО НА 1 ЕДНО МОМЧЕ АКО Е С 1 ВЕЖДА И КОФТИ СКИН..?!![]()
Към въпросната..ако се сети за какво става въпрос , да не ми се сърди ама си "леЕеЕеко" объркана..![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
И аз съм съгласна. Тряябва да има див вид. (поне за мен това е истината)...![]()
![]()
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
+1Първоначално написано от Goddess
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Бе к'во се лигавите всички о.О
Момичетата направиха всичко - искаха мъжете да си бръснат първо краката, после да си махнат космите на ръцете, след т'ва се стигна до вежди о.О
Преди около година четох в едно списание, че точно някои мъже са станали такива заради момичетата.
За това сега ще гледаме всякакви мъже. Като не ви харесва, к'во ? о.О
Да не мислите, че на някой от тия с оскубаните вежди му пука, че някоя лигла е решила, че нещо в него не ѝ харесва .. Пфу
Намерете си тогава рунтави и живейте .. тука повечето не знаят к'во искат и само мрънкат .. ама все едно о.О
Аз харесвам мъже с естествен вид. Ама все пак важното е мъжът да се чувства добре в кожата си, като не харесва веждите си, много ясно, че ще си ги оскубе ако иска о.О Но някои си скубят веждите, щото лигавати им приятелка им е казала, че така не е хубав -.-
Пълна лигавщина става тоя форум .. некви глупави теми за т'ва кой как се облича, кой как се епилира, глупости разни .. о.О
Пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
честно да ти кажа,тука не разбрах кое е мъжаПървоначално написано от Goddess
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Така красиво лице не е равно на ултра изскубани вежди..
П*дерасти....едно време дядо ми е имал вежди толкова голями че са му правили сянка да не го пече слънцето....Първоначално написано от diksi
Айде да си имаме уважението.....аз като ходя на козметик за цялото тяло (веждите не ги пипам) , все още не съм гей/п*дераст ... то си е до самосъхранение ... лично мен от косми ме е гнус и просто се подъжам !Така че разграничавай нещатаПървоначално написано от billytalent
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ем съгласен съм , че не тряя се скубят веждите ама примерно един от моя клас като има една не е мн яко.Прилича на клошар така
Първоначално написано от Valento
Не ме интересува,тва си е моето мнение,ходи си на козметик и прави каквото искаш със себе си,аз казвам на мен какво не ми харесва!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
оффтопик: НЕ на мъжете с бръснати крака!!!![]()
че кво му е ?Първоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
[quote="daru6a1"]именно !Първоначално написано от Goddess
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Много е относително... Не може да си с 1 вежда и да не предприемеш нищо.. но пък е тъпо да си смешен лигльо с вежди като на Корнелия от Биг Брадър![]()
Говорим на един език!Първоначално написано от b3b3t0y
![]()
Тебе не..има много други момичета които им харесва пъкПървоначално написано от diksi
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Хаах, къде ли ми се е крила тая плезеща се емотиконка.. Мен не ме привличат, теб не те... Който го привличат да каже![]()
+1Първоначално написано от billytalent
![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!