- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕ на мъжете с по-добре оформени вежди от моите.
Има разлика между мъж с бръснати крака и ``мъж`` с бръснати вежди.. Има и то ГОЛЯМА![]()
като каза това се сетих за един индивид (мъжки) дето решил да си разделя едната вежда /не че беше мн с една вежда ама айде/ и със самобръсначката хоп..та и половината вежда...хоп и на др стр да ги изравниПървоначално написано от diksi
представете си гледката
да ... и в двата случая се нарича "метросексуален"..така че има и ТО ГОЛЯМА ... мила мояПървоначално написано от diksi
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Та ти си бръснеш краката.. И няма лошо! Като е едно и също, ще си обръснеш ли веждите.. Мили моЙ![]()
Хах.. Познавам и аз такъв индивид, ама е момиче, казва се Пламена-ВеждатаПървоначално написано от Kallyn4eto
Е не то па т`ва ее.. Даже и на момичатата е смешно като си оставят 2 см веждите дължина и например 1 см широчина
Цепи мрака.
Защо в последно време проима толкоооова много метросексуални мъже?!
Специално за justunique
ДА на момчетата, които трябва да ги търсиш в косми
ДА на Чубака !!!![]()
![]()
Предпочитам космати, отколкото гейски избръснати крачета.
@goosebumps хмм това говори лошо за тебе..Не казвай че обичаш и момчета който се къпят 1 път в седмицата?![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Изобщо двете неща нямат нищо общо и се пише коИто!!!Първоначално написано от petersl55
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
разбрали им главите на малките кифлички от мъже.. бахти глупостите
Първоначално написано от goosebumps
Друго си е да имаш "вълна" като на Реджеп Иведик!![]()
![]()
![]()
![]()
И на него не му е лесно
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
^^ тоя е супер гнусееен-но явно повечето момичета предпочитат такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми аз може да съм момче ама като ми застане някой избръснат и почвам да бягам (говоря за краката), че вече не ги знеш може и да ми налети![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
много забавно-това да не ти е в джунглата-размножителният период
![]()
АМАН!!!!
Първоначално написано от earthquaker
добре го каза
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
емм не бе ти гениталиите може пак да си ги бръснеш ама защо трябва и караката сега има някой хора които наистина са зле ама аз го нямам този проблемПървоначално написано от britzy
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Охх вече не знам бъпросът е.. Азис или Буги Барабата печели..Гласувайте.![]()
съгласна съмПървоначално написано от gia_sena_mono
ще има момичета които ще ги харесват и такива които няма въпрос на вкус
Humans need fantasy to be human.
ем момиче съм и за мен е пълна програма.Първоначално написано от golf_5_r32
Който си е избрал да си оформя веждите вече го е решил,за кво тряа се правят такива теми-->безсмислени? и само да се избиват комплекси тука или ддз вече-аман пак!
Ами спрете да пишете в такива безсмислени теми бе.. Кой ви спира сега ОМГ brtitzy` Достатъчно голяма си за да прецениш къде ти е ``смислено`` да пишеш и къде НЕ.
ем спрете да ги правите-сякаш ще промениш нечие мнение ОМГПървоначално написано от diksi
![]()
Абе к'во те бърка тебе к'во си прави момчето?! Който както се харесва, някой прекаляват с оформянето - да, ама други прекаляват с окосмяването в областта на веждите, което е по-отблъскващо.
Аз съм тръвдо 'ЗА' момчетата да почистват излишните косъмчета по лицето си. Както и по краката![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (: