- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕ на мъжете с по-добре оформени вежди от моите.
Правилно!Първоначално написано от lilincituuuu
Не трябва да се стига до крайности. Не е красиво да ходиш с лястовица над очите, ама пък и такива, като рисувани, които са - пак не струват.
Всяко нещо е красиво и приятно, когато е в умерени количества!
Това важи и за момичетата. Като си пльоснете по 1 пръст гримове мислите, че сте по-красиви ли?
Tака ме изкушава заглавието,което си сложила,да ти обясня 2-3 реплики ама няма смисал...
Определено е глупаво мъжете да скубят веждите си и да ги изтъняват,но не и това да ги потдържат(да имат разстояние между двете вежди,да нямат косъмчета по клепача)
http://www.facebook.com/?ref=logo#/g...4828823&ref=ts
Фейсбук вече и в Тийнпроблем. Този фейсбук е навсякаде бе д**ба...
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
К`ви сте вие , че да съдите хората , а още по-малко да качвате техни снимки и да ги обсъждатеСъдници ли сте , Господ ли сте ? Много интересни хора сте , замислете се как ще се почувствате ако видите ваша снимка в някоя тема и да четете мнения на хора , които дори не ви познават
Не мисля че външния вид прави човека.. Падате до страшно ниско ниво , честно ви казвам ..
Който както иска така да си се носи , не мисля че ви влиза в работата , ама вие си знаете .. Клю-клю станцията можете да продължавате : ] ,само сиира ви гледам ..
Момчета, не сте по-красиви с оскубани вежди!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gia_sena_mono
100% съм съгласна![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Смешна картинка, кой го интересува какви са твоите вежди и какви са на другите някой завиждат други не ама се пак оформените вежди са си по- добре отколкото да ходиш, като "ГАЙТАН" !Първоначално написано от Colouring
+Първоначално написано от gia_sena_mono
So far away...
И аз съм против това особено като започнат да ги правят прекалено тънки.Съгласна съм само да премахват третата вежда (тази в средата ;д) защото с нея седи наистина ужасно,но чак пък да ги изтъняват като момиченца е прекалено
![]()
А бе не ме интересува особено кой с какъв веждак е. Вярно, неприятно ми става когато видя някой с такава чупка, да имаш чувството, че ще изскочи и ще те ръгне, но ми става неприятно и като видя някой, с 1 вежда или направо веждата да се брои като бретон.. (има и такива случаи). Но в крайна сметка ако ми е някой приятел няма да спра да му говоря само заради веждаците (мисля че някой назаде беше казал нещо такова), а като не ти харесва няма да тръгнеш с него много ясно.. Не знам, не ме интересува живота на другите. Да се спасяват! За тях си е!
![]()
ей много са ми противни такива момченца, със две черти вместо вежди, не говоря за почистени, а направо за проскубани, виждала съм и изрисуванипуке
Нямам нищо против тези момчета, които си почистват веждите, така че да си личи къде е границата между тях. И против другите, които ги изтъняват нямам естествено, но просто изглежда много странно, да видя по улиците момче с по-тънки вежди от моите ... или дори с рисувани![]()
Мъже с такива вежди не създават никакво усещане за мъжественост.. По-скоро за женственост - на меки китки приличат. Гнусни са ми, не са ми приятни просто. Такъв мъж може да ми бъде приятел, но в никакъв случай гадже - не ме привличат въобще.
Не ме привличат изобщо, но това си е техен избор.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първо:
Давате примери,които нямат нищо общо помежду си.. Кажете ми само каква е връзката между да си блондинка и между това - момчетата да си скубат веждите ? Според мен никаква..
Второ:
С каква цел е създадена темата ? Не мисля,че така като коментирате хората,които не познавате - ще спечелите нещо.. Надали пък да промените това.. Кой,както си се харесва - така да си ходи,това не е ваша работа..
Трето:
На мен също не ми допадат момчета с хипер тънките и оформени вежди,но се осъзнайте,че не си струва да се обръща внимание.. И нали се сещате,че не външния вид оформя характера..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++++1 !Първоначално написано от titinkaa
.....
МОМЧЕ
Темата е за въображаем раздел "свободна злоба". За портокола - дори и момичета които си правят чупки не харесвам.![]()
Първоначално написано от shupishup
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
да......;ххххххххПървоначално написано от titinkaa
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
само аз ли не разбирам откога обезкосмяването определя половата ориентация ?
Омг...достатъчно е само да си махнат косъмчетата от третата вежда,и малко да почистят гадните отстрани..Супер отвратително ми е да видя някви дето са ги оскубали и даже са ги очертали с молив..няква гадна,противна ЧУПКА![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
+Първоначално написано от titinkaa
Но темата е за Кофата!![]()