- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕ на мъжете с по-добре оформени вежди от моите.
То не може момче с по-оскубани вежди от на фолкаджийките ама пък и е много гнусно да са като една вежда ....Първоначално написано от teenems
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
+ и аз съм на това мнение .. не е нужно толкоз да ги изтъняват,може само леко да се почистят (:Първоначално написано от Goddess
smile-it's the second best thing you do with your lips
и аз не ги харесвам, ама .. БАНАЛНИ СТЕ ВЕЧЕ, УЕ! спрете да се прайте на интересни ! бахти спрелите
Първоначално написано от Glamm
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Та защоо замесваме блондинките.. Както и да е. Ако си с една вежда нормално да се почиства, ако ще и хермафродит да си, но аз имах впредвид тези тънките с чупките.. Извинявайте ама аз съм повече мъж от тях..![]()
Първоначално написано от gia_sena_mono
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Какво ви пречат бе,и аз МНОГО се дразня на дами с вежди,с дебелината на ноктите им ама..
Грозно е,ама за всеки влак си има пътници и всеки отговаря за себе си ..
Първоначално написано от KumchoValcho
Доста аргументирано.Няма да се гърмя,мерси
"ГЛЕДАЙТИИИ,ЗАВИЖДАЙТИИ ДРИСЛИ МРЪСНИИ "![]()
![]()
Оправи си твоите вежди и не се занимавай с мъжките. Като твоите са кофти нормално на мъжете да са по-яки![]()
мразим гейчетата !!! а още повече тея дет се праат на такива
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Аз също не харесвам такива момчета. Веждите да са долу горе почистени, но има някои просто приличат на... траверси меко казано![]()
Момчета поддържайте се, но не изпедер*стявайте толкова.
![]()
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
кой те пита кого мразиш?!аз ако почна да изброявам кого мразя..бахмуПървоначално написано от onqtam
![]()
Стигасте оспамвали темите само със своите тъпи глупави селски комплексарски мнения,5 пари не давам за тях!
ОН-момчето е добре да почиства веждите ако са мнооо космясали и особено в средата и може мааалко съвсем в края,ама да НЕ прекалява![]()
![]()
момче с тънки вежди + момиче с трета вежда =![]()
![]()
![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Още по зле за момчетата, които не са гейове, но бият по точки на излъчване... Е сега никой не е казал всички момчета да са прототип на шовинистичния Бай Ганьо, но на Азис по-добре ли ще е??
Първоначално написано от gia_sena_mono
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
абсолютноПървоначално написано от billytalent
, не че трябва да са като Буги Барабата, ама да имаш 3 мм вежда ... тва ако е мъж
![]()
![]()
Като цяло подкрепям, че мъжете не трябва да са с тънки вежди, чупки и т.н.
ОБАЧЕ:
С това 100% не съм съгласна! Не веждите правят човека! Научете се да уважавате човека отвътре, не отвън! Опознай човека, тогава говори. Спомена се, че тези момчета приличат на хомосексуалисти. Точно думата ПРИЛИЧАТ е ключова .. Не мисля, че трябва да пиша какво означава думата г е й .. Е, явно на хората така им допада да изглеждат.Първоначално написано от diksi
Вярно, че и аз съм против тънките вежди на мъжете, но всеки има право да бъде какъвто пожелае.
Е, кажете ми гримираните като маймуни харесват ли ви?
Вероятно не, но повечето от вас, както и аз, си мълчат и си ги оставят да ходят както искат. Оставете и момчетата с тънки вежди. Те няма да се променят и хиляди теми да направите!![]()
Аз пък подкрепям тезата, че темата няма да промени нищо.
Иначе - почистени вежди ми харесват, твърде оскубани - не толкова. Ии ми направи впечатление между другото,че не харесваш момчета с оскубани вежди - че ти веждите им ли харесваш или тях самите ? Wohooo, весело.![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Добре,че махнаха казармата,иначе тея с проскубаните вежди и епилирани ръце и крака не ги виждам как щяха да влезнат,то затова всички станаха педераси
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да бе, всички мъже, които се поддъжат, са педераси.. Аз пък мразя някакви супер космати, с една вежда и т.н. Не говоря за съвсем изнежените, но моля ви не поставяйте всички под общ знаменател.
Ем някой харесват мъже с косми по краката и по ръцете, някои ги харесват без примерно...Първоначално написано от justunique
E за тва живеем, всеки с вкуса си. Аз исках да разбера, дали съм единствената, която си мисли, че няма нищо секси във горе споменатите тънки вежди...
БТВ - Защо ако кажеш нещо на някого в очите той ти казва, че завиждаш??Това е другото странно нещо което се питах.
ТОЧНОПървоначално написано от justunique