.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Хубаво стои,когато са леко оформени,т.е. само най гадните косъмчета да се махнат,но такива дето си правят чупки и т.н. не ги харесвам.
    И аз съм на това мнение.
    Много е гадно момче с 1 вежда..
    Или косъмчета от веждата ,които влизат в очите
    То не може момче с по-оскубани вежди от на фолкаджийките ама пък и е много гнусно да са като една вежда ....
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart

@diksi Такива ли ги харесваш?!
    Ми такива ?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-a...11_6043348.jpg

Аз съм "ЗА" мъжете да си почистват и скубят веждите, особено тези с една вежда, но не и да ги оформят с чупки и всякакви гействени истории.
    + и аз съм на това мнение .. не е нужно толкоз да ги изтъняват,може само леко да се почистят (:
    smile-it's the second best thing you do with your lips

и аз не ги харесвам, ама .. БАНАЛНИ СТЕ ВЕЧЕ, УЕ! спрете да се прайте на интересни ! бахти спрелите

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Glamm
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз съм "ЗА" мъжете да си почистват и скубят веждите, особено тези с една вежда, но не и да ги оформят с чупки и всякакви гействени истории.

+++
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на diksi
    Та защоо замесваме блондинките.. Както и да е. Ако си с една вежда нормално да се почиства, ако ще и хермафродит да си, но аз имах впредвид тези тънките с чупките.. Извинявайте ама аз съм повече мъж от тях..

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Ако ти си руса и се харесваш такава, но другите смятат, че това е грозно, ти ще промениш ли цвета на косата си? Ще се "осъзнаеш" ли, че не привличаш хората?
    Осъзнай се, момичетата с руси коси не привличат!!! (как ти звучи,а?)
    Ако се направи такава тема, ти ще се осъзнаеш ли, след като я прочетеш? Ще ти светне ли лампичката в главата и ще хукнеш ли към първия фризьорски салон, за да те променят?
    Всеки както се харесва. така си се носи! И никой не може да го промени!
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Какво ви пречат бе ,и аз МНОГО се дразня на дами с вежди,с дебелината на ноктите им ама..
    Грозно е,ама за всеки влак си има пътници и всеки отговаря за себе си ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Всеки има правото да ходи както си се харесва
    Тези, които много хейтват да се гръмнат.

Доста аргументирано.Няма да се гърмя,мерси

"ГЛЕДАЙТИИИ,ЗАВИЖДАЙТИИ ДРИСЛИ МРЪСНИИ "

Супер фен Аватара на Deadlock
    чакам да започнат да си обезкосмяват и ръцете.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Оправи си твоите вежди и не се занимавай с мъжките. Като твоите са кофти нормално на мъжете да са по-яки

мразим гейчетата !!! а още повече тея дет се праат на такива
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Аз също не харесвам такива момчета. Веждите да са долу горе почистени, но има някои просто приличат на... траверси меко казано Момчета поддържайте се, но не изпедер*стявайте толкова.
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от onqtam
    мразим гейчетата !!! а още повече тея дет се праат на такива
    кой те пита кого мразиш?!аз ако почна да изброявам кого мразя..бахму

Стигасте оспамвали темите само със своите тъпи глупави селски комплексарски мнения,5 пари не давам за тях!
    ОН-момчето е добре да почиства веждите ако са мнооо космясали и особено в средата и може мааалко съвсем в края,ама да НЕ прекалява
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    момче с тънки вежди + момиче с трета вежда =
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Още по зле за момчетата, които не са гейове, но бият по точки на излъчване... Е сега никой не е казал всички момчета да са прототип на шовинистичния Бай Ганьо, но на Азис по-добре ли ще е??

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Това да не ти е facebook?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    в облаците ^^
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Такива индивиди не мога да ги определя в никакъв случай като Мъже!!!
    абсолютно , не че трябва да са като Буги Барабата, ама да имаш 3 мм вежда ... тва ако е мъж

Голям фен Аватара на Diiddy
    Като цяло подкрепям, че мъжете не трябва да са с тънки вежди, чупки и т.н.

ОБАЧЕ:

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Извинявайте ама аз съм повече мъж от тях..
    С това 100% не съм съгласна! Не веждите правят човека! Научете се да уважавате човека отвътре, не отвън! Опознай човека, тогава говори. Спомена се, че тези момчета приличат на хомосексуалисти. Точно думата ПРИЛИЧАТ е ключова .. Не мисля, че трябва да пиша какво означава думата г е й .. Е, явно на хората така им допада да изглеждат.
    Вярно, че и аз съм против тънките вежди на мъжете, но всеки има право да бъде какъвто пожелае.
    Е, кажете ми гримираните като маймуни харесват ли ви?
    Вероятно не, но повечето от вас, както и аз, си мълчат и си ги оставят да ходят както искат. Оставете и момчетата с тънки вежди. Те няма да се променят и хиляди теми да направите!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Аз пък подкрепям тезата, че темата няма да промени нищо.
    Иначе - почистени вежди ми харесват, твърде оскубани - не толкова. Ии ми направи впечатление между другото,че не харесваш момчета с оскубани вежди - че ти веждите им ли харесваш или тях самите ? Wohooo, весело.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Добре,че махнаха казармата,иначе тея с проскубаните вежди и епилирани ръце и крака не ги виждам как щяха да влезнат,то затова всички станаха педераси
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на Melanie
    Да бе, всички мъже, които се поддъжат, са педераси.. Аз пък мразя някакви супер космати, с една вежда и т.н. Не говоря за съвсем изнежените, но моля ви не поставяйте всички под общ знаменател.

Абе аз говоря за най- НежнитЕ!

Цитирай Първоначално написано от justunique
    айде пак се отплеснахте нещо .. да помислим по пътя на логиката .. мразите момчета с косми на краката, но мразите и момчета които си обезкосмяват краката .. мразите момчета, които имат косми на ръцете, но мразите момчета без косми на ръцете .. мразите момчета с оскубани вежди, но и мразите момчета, на които веждите им са съединени в една .. мразите момчета с пъпки, като все едно е излязъл от кошер, но и сте против всякакво използване на козметика .. един въпрос .. ВИЕ ЗАКВО ЖИВЕЕТЕ ?
    Ем някой харесват мъже с косми по краката и по ръцете, някои ги харесват без примерно... E за тва живеем, всеки с вкуса си. Аз исках да разбера, дали съм единствената, която си мисли, че няма нищо секси във горе споменатите тънки вежди...
    БТВ - Защо ако кажеш нещо на някого в очите той ти казва, че завиждаш?? Това е другото странно нещо което се питах.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    айде пак се отплеснахте нещо .. да помислим по пътя на логиката .. мразите момчета с косми на краката, но мразите и момчета които си обезкосмяват краката .. мразите момчета, които имат косми на ръцете, но мразите момчета без косми на ръцете .. мразите момчета с оскубани вежди, но и мразите момчета, на които веждите им са съединени в една .. мразите момчета с пъпки, като все едно е излязъл от кошер, но и сте против всякакво използване на козметика .. един въпрос .. ВИЕ ЗАКВО ЖИВЕЕТЕ ?
    ТОЧНО
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си