- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившаа.....
. .
полей я с 1 кофа айрян или боза от горе до долу![]()
If I played you like a toy?
Поливахме я с вода,не се махна....Но това с бозата е много добра идея...![]()
Пробвай... с думи.
В много от случаите точните думи, казани в точния момент, болят много повече от каквито и да били физически наранявания.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
маи ревнуваш щом следователно на всички е противна пък много те дразни просто не и обръщай внимание![]()
... Не е война..
но любов ли е питам
Тя иска да те дразни. Не показвай, че се дразниш бъди пълен непукист и това ще вбеси нея. И ще се разкара, но ако пък е чак такава гъдина кажи и 1-2 приказки и т'фа е .![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ами да ревнувам,мога да си го призная....Но и с думи не става или просто аз не съм уцелила подходящите думи и подходящия момент,незнам просто....![]()
Явно нищо не може да я спре. Щом я тормозите така и пак се връща...Поговорете само двете, ако трябва я сплаши нещо..ддз, голяма бълха е май.
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
да ва таковам и в простите хора..![]()
![]()
![]()
![]()
neka priqtelqt ti da se opravi s neq!az sa6to imah tozi problem no moq priqtel q opravi nabarzo i ve4e 1 godina nqma i sleda ot neq ...
Не ти, а приятеля ти трябва да говори с нея. Не може, ако той я е отрязал тотално да се връща постоянно и да пречи, трябва той да й каже, че не е желана.
Целуни я страстно пред всички. Reverse psychology FTW!
Наистина най-добре той да отиде и да й каже, че изобщо не иска да я вижда.Щом му се натиска, той го допуска :С Така ,че . . не е само тя виновна.
добре,благодаря....много ми помогнахте...
Ми кво очакваш? Да дойдем да я ступаме вместо теб?Първоначално написано от Manik96
Като има проблем с нея, приятелят ти да й го каже!
А ти след 2-3 теми ще ми претендираш колко си зряла, а постъпката на компанията ти (с маркуча) е като на хлапета в детската градина!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от onestar
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
++ напълно подкрепямПървоначално написано от onestar
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
АМИ КАЖИ НА ГАДЖЕТО СИ АКО ТОЛКОВА НЕ Я ТРАЕ ДА Я ИЗГОНИ,НО СИ ПОМИСЛИ АКО ТОЛКОВА МНОГО Я МРАЗИ И НЕ Я ТЪРПИ ЗАЩО ОЩИ НЕ Я ИЗГОНИЛ?ААААААА................. виж кажи ме да я изгони,а ако той не го направи или го зарежи защото най-вероятно я харесва или си пази територията и ти я изгони или я набиии
Много просто.
Ако толкова харесва бившия просто той да я изгони с някой лоши думички дето много болят.
Няма да се върнИ.
може би ревнува...