.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: Сама..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Знам,но всеки един предмет ,песен или просто даден момент ми напомня на него,и отново потъвам в спомени...Вече мина 1 месец..и нищо.Отворил е нова страница,а аз нямам сили за такава..Толкова много го обичах...Знам ,че има толкова по важни проблеми на света от това,но с него прекарах най-хубавите си 9 месеца,може би ще имам и още такива с друг човек,но вярата ми беше ,че той ще е моята половинка....Исками се ,да е както си бяхаме обещали,бяхме си обещали да не се нараняваме,а сега аз нямам сили за каквото и да е било,той разби всичките ми мечти,съсипа живота ми...Защото,през какво ли не не минах за да сме заедно,защото намирах смисъл в това...да се боря за нас.А той дори не се сети да ми пише един скапан СМС за да види жива ли съм ,умряла ли съм.Но,аз се предадох и нямам сили да продължавам да страдам ...Успешно успя да заличи всяка следа от мен в живота си..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Много е лесно да кажете "Той няма да е последния!" Много ясно че няма да е.. ама ей така на думи всичко е много лесно, ама не е толкова лесно да забравиш въпросния човек!
    + !

ам.. много правилни мнения са казани по горе.. в 1 връзка все някой обича повече от другия .. ти си давала всичко .. а неговите чувства с времето просто са намалели/ изчезнали .. мога да кажа ,че ми е познато .. с сегашния ми приятел също сме така... почти 6 месеца заедно вече но след някои разговори и думи.. чувствата и на него и на мен намаляха .. не мога да кажа ,че не искам да съм с него .. просто безразлично ми е дали ще се видим или чуем днес или утре.. смятай мен как ме къса от вътре ... за малко щяхме да се разделим , като и той ми каза че искал да си останем фр.. в този момент всякъш чувах само туптенето и напрежението в главата си .. за момента просто всякъш всичко спря.. и после избухнах в рев.. мда доста гадно.. същия ден след 1ас и половина сълзи от моя страна и яд от негова , понеже не знае кво иска.. ми каза ,че не може без мен и така .. но точно същата вечер , след като осъзнах до къде може да се стигне следващия път .. от тогава.. как да кажа.. все ми е тая може би .. толкова е объркано .. нз хем мога хем не мога без него ..
    както и да е.. отплеснах се .. но исках да споделя ..
    ужасно много време ще ти трябва. всеки път ще гледаш и ще чакаш смс/ обайдане/ писане в скайпа / нооо.. просто няма да го получиш .. трябва да се примириш ..просто трябва ! той е отворил нова страница... успял е да хвърли тея 9 месеца ей така на вятъра.. продължил е на пред .. може би щотое видял че растоянието е кофти работа.. имала съм връзки от растояние .. ташак са.. нищо друго не можеш да направиш ..не се затваряй в себе си .. 1вата любов е най-болезнена .. но няма кво да напраиш е човек .. само се измъчваш .. на твое мяато колкото и да ми е трудно , като вийдам кво е отношението отсреща , щях иманно заради тва да се преборя с себе си и да стана по силна и предвидима.. престани да съжаляваш защото отсреща не получаваш тва което трябва .. въпреки края ще дойде друго начало.. успех ти желая ..

/ ще се видя аз скоро време ква тема ще пусна и дали тогава ще си успокоявам сърцето и ума с тва което казвам и на теб.. /
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си