.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Въпросите Ви към мен!

Винаги сте искали перфектно тяло за лятото?Красиво оформени вежди,устни,очи?Искате да научите модните тенденции за пролет-лято 2010?Искате да сте най-красивите независимо полът и възрастта Ви?-Ако е така,но не знаете точният отговор на въпросът си,попитайте ме!
    Разбирасе,мога да Ви препоръчам и продукти за лице,коса и т.н.!
    Приятно задаване на въпроси!След,като зададете въпросът си ще получите отговор до 24 часа!

Re: Въпросите Ви към мен!

Цитирай Първоначално написано от visagegroup
    Винаги сте искали перфектно тяло за лятото?Красиво оформени вежди,устни,очи?Искате да научите модните тенденции за пролет-лято 2010?Искате да сте най-красивите независимо полът и възрастта Ви?-Ако е така,но не знаете точният отговор на въпросът си,попитайте ме!
    Приятно задаване на въпроси!След,като зададете въпросът си ще получите отговор до 24 часа!
    Нямам огромното желание да те питам
    Lenny Kravitz - Again

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    А ние от къде да знаем, че няма да ни обезобразиш?

Кои дезодоранти са най-ефективни в борбата срещу изпотяването? Кои дезодоранти се справят с обилното изпотяване и неприятната миризма, без да оставят бели петна по дрехите? Как да изберем дезодорант против изпотяване?- Това са най-честите въпроси през лятото,когато е топло!
    През 2010 гигантът "Гарниер" добави новация при дезодорантите,като изкара на пазара Garnier Mineral Deodorant (спрей, стик и рол-он) Дезодорантите имат двойно действие – почистват кожата, за да увеличат ефекта, без да блокират порите. Същевременно успокояват, хидратират и действат противовъзпалително, оставяйки кожата мека и гладка. Патентованата формула на Garnier гарантира 48 часа без изпотяване. Garnier Mineral Deodorant се предлага като спрей, стик и рол-он в 6 варианта с различен аромат и действие върху кожата - Invisiclear (без бели следи), Beautycare (за гладка и красива кожа), Sensitive (с хипоалергенна формула), Extracare (при епилирана кожа), Extrafree (за осезаема свежест), Actioncontrol (при екстремни условия). През май имат около 2 лв.отстъпка,на специална цена 4,75.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Мисля, че всички сме на ясно с това

Кои дезодоранти са най-ефективни в борбата срещу изпотяването? Кои дезодоранти се справят с обилното изпотяване и неприятната миризма, без да оставят бели петна по дрехите? Как да изберем дезодорант против изпотяване?- Това са най-честите въпроси през лятото,когато е топло!
    През 2010 гигантът "Гарниер" добави новация при дезодорантите,като изкара на пазара Garnier Mineral Deodorant (спрей, стик и рол-он) Дезодорантите имат двойно действие – почистват кожата, за да увеличат ефекта, без да блокират порите. Същевременно успокояват, хидратират и действат противовъзпалително, оставяйки кожата мека и гладка. Патентованата формула на Garnier гарантира 48 часа без изпотяване. Garnier Mineral Deodorant се предлага като спрей, стик и рол-он в 6 варианта с различен аромат и действие върху кожата - Invisiclear (без бели следи), Beautycare (за гладка и красива кожа), Sensitive (с хипоалергенна формула), Extracare (при епилирана кожа), Extrafree (за осезаема свежест), Actioncontrol (при екстремни условия). През май имат около 2 лв.отстъпка,на специална цена 4,75.

Аха rozali.com хитра сиии
    Lenny Kravitz - Again

Re: Въпросите Ви към мен!

Цитирай Първоначално написано от n0ne
    Нямам огромното желание да те питам
    Тогава защо спамиш в темата ми?Моля тук да пишат хора само с въпроси!
    Molzinka,бъди спокойна,ако нямам отговор на въпроса Ви,няма да Ви отговоря!Просто искам да помогна да изглеждате красиви!
    Поздрави!

Цитирай Първоначално написано от n0ne

Аха rozali хитра сиии
    Разбирасе,в интернет има много сайтове за красота,които четя редовно!Въпроса е,че повечето от Вас например се чудят какво точно да изберат,дали ще им помогне,а и да не го търсят в интернет!Аз препоръчвам горещо въпросният Гарниер,защото е великолепен!Незнам защо изведнъж всички се нахвърлихте срещу мен
    Поздрави.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ти каква се водиш по трудов договор ? Предполагам нямаш такъв и дори не си специализирана. Ако просто се интересуваш от това, четейки в различни сайтове и списания - мерси. Разделът е, за да търсим и обменяме съвети, да. Но да се влияя от съветите на един човек, защото се мисли за разбиращ и иска да ми " помогне да бъда красива ", не. В крайна сметка не можеш да бъдеш критерий за това кое е най - добро.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аз имам въпрос към теб
    Имем сериозен проблем с окосмяването по краката , най-вече по петите
    Какво ще ми препоръчаш ... ходих при специалисти но никой не помогна ...
    дано ти се справиш
    чакам адекватен отговор
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ти каква се водиш по трудов договор ? Предполагам нямаш такъв и дори не си специализирана. Ако просто се интересуваш от това, четейки в различни сайтове и списания - мерси. Разделът е, за да търсим и обменяме съвети, да. Но да се влияя от съветите на един човек, защото се мисли за разбиращ и иска да ми " помогне да бъда красива ", не. В крайна сметка не можеш да бъдеш критерий за това кое е най - добро.
    По договор се водя ТОП МОДЕЛ! Просто ходя на хиляди ревюта и знам какво е модерно,какво се носи,кои са най-хубавите марки и много хитринки за красота!Хайде вече да не спамите в темата ми,ако обичате!Ако някой има въпрос спрямо каквото и да било свързано с модата-Ще Ви помогна!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз ще те попитам какви вежди отиват на кръгло лице?Форма?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    аз имам въпрос към теб
    дано ти се справиш
    чакам адекватен отговор
    Здравей! Бих ти препоръчала трайното обезкосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!
    НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧКА И ДЕПИЛАТОР ЗА БЪСНЕНЕ- Те влошават много,1-2 дни след бръсненето отново излизат косъмчета!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    аз имам въпрос към теб
    дано ти се справиш
    чакам адекватен отговор
    Здравей! Бих ти препоръчала трайното окосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!
    НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧКА И ДЕПИЛАТОР ЗА БЪСНЕНЕ- Те влошават много,1-2 дни след бръсненето отново излизат косъмчета!

..и защо по дяволите препоръчваш трайно окосмяване ?
    не се сдържах, съжалявам.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Леко приповдигнати, извивката на веждите е закръглена.
    Поздрави.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Леко приповдигнати, извивката на веждите е закръглена.
    Поздрави.
    Ако ми сложиш снимка ще е по-добре,така ще ме олесниш,за да мога да разбера по точно за кво става въпрос!

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Полезна темичка

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    аз имам въпрос към теб
    дано ти се справиш
    чакам адекватен отговор
    Здравей! Бих ти препоръчала трайното окосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!

..и защо по дяволите препоръчваш трайно окосмяване ?
    не се сдържах, съжалявам.
    Ххахахахаха....
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Привет,секси!Имам проблем.Значи аз изкам прическа тип емо.Не че съм Емо хареесват ми прическите.Косата ми е до края на връта.Пусни снимки за предложения.И,да имам преса.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аз имам въпрос към теб
    дано ти се справиш
    чакам адекватен отговор
    Здравей! Бих ти препоръчала трайното обезкосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!
    още утре ще си направя кола маска на петите
    а да питам между пръстите на краката пак ли така или там да ида да ги бръсна плс кажи
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от ParisSlava
    Привет,секси!Имам проблем.Значи аз изкам прическа тип емо.Не че съм Емо хареесват ми прическите.Косата ми е до края на връта.Пусни снимки за предложения.И,да имам преса.
    Привет и от мен,на личен ти дадох линк към сайт,там има много емо прически,дано си харесаш някоя!

Град
    Пловдив
    ще е доста по-лесно да ти се довери някой ако пуснеш поне снимка.щом си ТОП модел както каза,ще те познаем аз лично и на име съм доволна
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

аз имам въпрос към теб
    дано ти се справиш
    чакам адекватен отговор
    още утре ще си направя кола маска на петите
    а да питам между пръстите на краката пак ли така или там да ида да ги бръсна плс кажи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си