- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпросите Ви към мен!
Винаги сте искали перфектно тяло за лятото?Красиво оформени вежди,устни,очи?Искате да научите модните тенденции за пролет-лято 2010?Искате да сте най-красивите независимо полът и възрастта Ви?-Ако е така,но не знаете точният отговор на въпросът си,попитайте ме!
Разбирасе,мога да Ви препоръчам и продукти за лице,коса и т.н.!
Приятно задаване на въпроси!След,като зададете въпросът си ще получите отговор до 24 часа!![]()
Бе,големи разбирачи сте станали тука.
Нямам огромното желание да те питамПървоначално написано от visagegroup
![]()
Lenny Kravitz - Again
Кои дезодоранти са най-ефективни в борбата срещу изпотяването? Кои дезодоранти се справят с обилното изпотяване и неприятната миризма, без да оставят бели петна по дрехите? Как да изберем дезодорант против изпотяване?- Това са най-честите въпроси през лятото,когато е топло!
През 2010 гигантът "Гарниер" добави новация при дезодорантите,като изкара на пазара Garnier Mineral Deodorant (спрей, стик и рол-он) Дезодорантите имат двойно действие – почистват кожата, за да увеличат ефекта, без да блокират порите. Същевременно успокояват, хидратират и действат противовъзпалително, оставяйки кожата мека и гладка. Патентованата формула на Garnier гарантира 48 часа без изпотяване. Garnier Mineral Deodorant се предлага като спрей, стик и рол-он в 6 варианта с различен аромат и действие върху кожата - Invisiclear (без бели следи), Beautycare (за гладка и красива кожа), Sensitive (с хипоалергенна формула), Extracare (при епилирана кожа), Extrafree (за осезаема свежест), Actioncontrol (при екстремни условия). През май имат около 2 лв.отстъпка,на специална цена 4,75.
Първоначално написано от visagegroup
Аха rozali.com хитра сиии![]()
Lenny Kravitz - Again
Тогава защо спамиш в темата ми?Моля тук да пишат хора само с въпроси!Първоначално написано от n0ne
Molzinka,бъди спокойна,ако нямам отговор на въпроса Ви,няма да Ви отговоря!Просто искам да помогна да изглеждате красиви!
Поздрави!
Разбирасе,в интернет има много сайтове за красота,които четя редовно!Въпроса е,че повечето от Вас например се чудят какво точно да изберат,дали ще им помогне,а и да не го търсят в интернет!Аз препоръчвам горещо въпросният Гарниер,защото е великолепен!Незнам защо изведнъж всички се нахвърлихте срещу менПървоначално написано от n0ne
![]()
Поздрави.
Ти каква се водиш по трудов договор ? Предполагам нямаш такъв и дори не си специализирана. Ако просто се интересуваш от това, четейки в различни сайтове и списания - мерси. Разделът е, за да търсим и обменяме съвети, да. Но да се влияя от съветите на един човек, защото се мисли за разбиращ и иска да ми " помогне да бъда красива ", не. В крайна сметка не можеш да бъдеш критерий за това кое е най - добро.
аз имам въпрос към теб![]()
Имем сериозен проблем с окосмяването по краката , най-вече по петите![]()
Какво ще ми препоръчаш ... ходих при специалисти но никой не помогна ...
дано ти се справиш![]()
чакам адекватен отговор
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
По договор се водя ТОП МОДЕЛ! Просто ходя на хиляди ревюта и знам какво е модерно,какво се носи,кои са най-хубавите марки и много хитринки за красота!Хайде вече да не спамите в темата ми,ако обичате!Ако някой има въпрос спрямо каквото и да било свързано с модата-Ще Ви помогна!Първоначално написано от Goddess
![]()
Аз ще те попитам какви вежди отиват на кръгло лице?Форма?
Здравей! Бих ти препоръчала трайното обезкосмяване-Това е коламаска,тя изтръгва космите от техните гнезда и те растат сравнително по-бавно.Това е най-ефикасният начин!Първоначално написано от HexGirl
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ БРЪСНАЧКА И ДЕПИЛАТОР ЗА БЪСНЕНЕ- Те влошават много,1-2 дни след бръсненето отново излизат косъмчета!
Първоначално написано от visagegroup
![]()
![]()
![]()
..и защо по дяволите препоръчваш трайно окосмяване ?
не се сдържах, съжалявам.
Леко приповдигнати, извивката на веждите е закръглена.Първоначално написано от titinkaa
Поздрави.
Ако ми сложиш снимка ще е по-добре,така ще ме олесниш,за да мога да разбера по точно за кво става въпрос!Първоначално написано от visagegroup
Привет,секси!Имам проблем.Значи аз изкам прическа тип емо.Не че съм Емо хареесват ми прическите.Косата ми е до края на връта.Пусни снимки за предложения.И,да имам преса.
още утре ще си направя кола маска на петитеПървоначално написано от visagegroup
![]()
а да питам между пръстите на краката пак ли така или там да ида да ги бръснаплс кажи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Привет и от мен,на личен ти дадох линк към сайт,там има много емо прически,дано си харесаш някоя!Първоначално написано от ParisSlava
ще е доста по-лесно да ти се довери някой ако пуснеш поне снимка.щом си ТОП модел както каза,ще те познаемаз лично и на име съм доволна
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от HexGirl
![]()