.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ем, всичко хубаво, опрайхте петите, краката, между пръстите, ушите, ама как забравихте нося бе?! Бива ли такова нещо.
    Бахти фрийка дето си ти
    нима ще ми кажеш че нямаш косми по носа !!! И в носа ....
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ем, всичко хубаво, опрайхте петите, краката, между пръстите, ушите, ама как забравихте носа бе?! Бива ли такова нещо.
    Бахти фрийка дето си ти
    нима ще ми кажеш че нямаш косми по носа !!! И в носа ....
    Ох, опитах се да скрия, че имам, ама кво да се прави не можах.. Дебели, черни, гнусни... нещо прекалих с описанието

ключ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оле не майна,разцепвам се от смях,като чета как я нареждате,само така,че на мен дори една снимка не можа да сложи да видя за веждите,кво остава друго...

Цитирай Първоначално написано от visagegroup
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ами не те нападнах,а те спасих от излагация-не знаеш какво щяха да те направят ако беше продължила да се връзваш на акъла.второто,което искам да ти кажа-трябва да се напънеш повече,за да ме засегнеш-самочувствието ми е по-високо.и трето-не ме карай да те търся коя си,или на коя се правиш,'щото само ще те излагам тука.оттегли се по-добре,не давай акъли за ТРАЙНО ОКОСМЯВАНЕ хаха и по-добре-не ми отговаряй
    Доста си глупава за да се сравняваш с модел,като мен!А и поне да си красива....Мале,мале...Ти наистина си много зле изглеждаща,не искам да те засягам,обаче...Каква е тази вежда бе момиче?Каква е тази коса?Ужасното ти лице...НАПРАВО УЖАС!!!! И за трайното окосмяване тя ме попита за КРАКАТА и аз и отговорих за тях!Дори и най-глупавите на светът не биха се "вързали" на косми по петите....Хайде млъкни вече!
    А ти като си много красива дай снимки да те видим...а и ОБЕЗКОСМЯВАНЕ , не окосмяване...Научи се и не се излагай така.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Аз не разбирам защо я нападате,като малко в по-долните мнения едно момиче е направила същата тема и никъде не е доказала,че е козметик по професия!
    Завистта няма почивен ден!

Дали не ми беше кеф да я изчета цялата тема а?!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    С кеф изчетох и аз цялата тема.
    Сега и аз ще си направя една тема, питайте ме за всичко!

Браво браво Нали си много хубава ...що не постнеш твоя снимка ами тръгваш да говориш ПЪЛНИ глупости за момичетата в този сайт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си