.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: матури

матури

здравейте :P искам да попитам хора,които са се явявали на матура по български език и литература мин година и които също така не са писали коментар,каква оценка са получили?

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Имам позната която е изкарала 5.13 без коментара.Относно слуховете за анулирането на матури без коментар.Това е пълен абсурд.Защо ще дават 40 упражнения която тежест на изпита е 70 % и накрая да се окаже че работата ще бъде анулирана.

~~~Organic Chemistry is my passion~~~

аз все мисля,чу щe успея да напиша нещичко,но не варвам да ми дадат повече от 8 9 точки и затова питам горе-доле как стоят нещата ако не смятаме коментара

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Имам позната която е изкарала 5.13 без коментара.Относно слуховете за анулирането на матури без коментар.Това е пълен абсурд.Защо ще дават 40 упражнения която тежест на изпита е 70 % и накрая да се окаже че работата ще бъде анулирана.

колко пъти да пиша, че сега е така, обаче ако се приеме новия начин ще бъде 50-50 и ако нямаш коментар анулират
    поне така каза даскалката по БЕЛ
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009

колко пъти да пиша, че сега е така, обаче ако се приеме новия начин ще бъде 50-50 и ако нямаш коментар анулират
    поне така каза даскалката по БЕЛ
    +++ Четете бе хора! Толкова ли е трудно? Дори аз прочетох това,което е написала! И то не беше 1 път..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Миналата година, без да пипам по литература, имах само 3ки ... на матурата изкарах 4.13 (No Prepising)

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Даскалите каквото си искат да говорят.Всичко се решава от МОМН така,че всичко е слухове нищо повече.В крайна сметка не всички сме родени за писатели!Все пак проверяват минимум от знания които трябва да се притежават

Organic Chemistry is my passion

не е да не съм пипвала по литература...просто се затруднявам да пиша теми и коментари без никакви почощни средства ..това ми е проблема на мен и реших тук да попитам горе-долу как стоят нещата,понеже супер много зависи дипломата ми от тези матури

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си