- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гласуване за най-красивото момиче във форума !!
Според мен анкетата е доста глупава.. събрали са се 5-6 девойки и се хвалят една друга с по 10 поста - много ясно, че ще съберат по 10 гласа..
А и доколкото показва заглавието - важи за потребители на целия форум, не само на раздела.
Лично аз нямам никакви претенции просто има много по - красиви момичета, които заслужават да са тук (то не, че тва е кой знай каква гордост де) от тонито например, която хем даде снимка по свой избор, а тя даде.. с джуките, с надписчетата..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Леле, хора ще се побъркате , бе !!![]()
![]()
Искате ли темата да бъде заключена , след като толкова ви " яде"?
To infinity and beyond.
Най-добре е наистина да се заключиПървоначално написано от Infinity
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
тонито просто се харесва на тая снимканямам навик да правя джуки,ако някой си харесва снимки от фейс-а и има желание може да сложи
ианче аз си казах,нямам претенции да съм най-карсивата,много пъти съм казвала,че Поли е пъти по-хубава от мен примерно,затоваа ако може да се оправи анкетата ме махнете и сложете Педигри примерно,която наистина е много красива
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
слагам без джуки,не да се заяждам,просто да сме коректни:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6226824_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...9_458415_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7921762_n.jpg последната е стара,колкото света![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
tonie_,не казвам,че си грозна,ама толкова пък възхвали на едно място няма,не разбирам какво и те толкова хубавото
ок,няма нужда да се оправдаватеаз също казах,че не се приемам като такава,каквато ме изкарват,сега няма да си цитирам поста-на другата страница е.за мен няма проблем да ме махнат или ако искат всички да гласуват за мен,една анкета във форума няма да ми промени нито самочувствието или да се сърдя на всички групово ако не съм най-хубавата
пък и не можете да ме сравнявате с момичета като Били-то и Хекс-а,най-малкото,че са с по 3-4 години по големи
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Хубавото и е, че е естествена.
Аз пък разбирам защо ти, gabi222, толкова имаш против това, че всички и казват, че е хубава! Една дума - завист! Няма да коментирам. Имаше един израз - Завистта няма почивен ден. Или то беше по-точно " Женската злоба няма почивен ден" .
ааа мен `що ме няма - възмутена съм!Майтап бе . . . мии Тонитоо и мен мн ме радва
:P
тоя пост ще отприщи много караницине е злоба.момичето казва,каквото мисли и аз и приемам мнението с усмивка
само не усетих как върху мен се изсипа всичко
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
сложете гинесгърл!
иначе гласувах за Хексгърл /мноого си хубава/
Гласувам за Тони много е хубава!..![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Абе Тони, да не ти влияе. Живота далеч не свършва след някакъв тъп спор в интернет с хора, които не познаваш. (предполагам)
Има още много красиви момичета... А победителката печели една вечер с мен![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми аз така или ина4е имам една вечер с теб..да отпадам ли![]()
dead_princess е много яка.![]()
мързи ме да търся снимка :Д
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
HexGirl и tonie__ са големи симпатяги, Шизо също.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Shizo, ама я няма в анкетата![]()
Също са много хубави tonie__ , koshtramba и Pedigree
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?