.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Цикъл..

Цикъл..

Hi на всички имам проблем с цикъла.. В началото ми идваше по цял месец и след това пропускаше няколко месеца.Отидох на гинеколог и ми казаха че е нормално в началото да става така докато ми се регулира и ми предписаха хапчета.Започна да ми идва редовно всеки месец по една седмица, но на последък пак ми пропуска.. за последно ми дойде края на декември месец та въпросът ми е според вас защо това се случва? да не би да имам някаква болест? някой от вас имал ли е същия проблем и ако е имал как го е решил?
    you suck {:

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Проблемът винаги се решава с гинеколог.

Ако ти е първа година, откакто ти е дошло, не се притеснявай много - имам приятелка, която я беше пропуснало половин година, но това ти го казвам само за да не се наплашиш предварително, че имаш някаква страшна болест. Иди на преглед задължително.

.

трета година ми е от както ми идва
    you suck {:

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

Ако ти е първа година, откакто ти е дошло, не се притеснявай много - имам приятелка, която я беше пропуснало половин година, но това ти го казвам само за да не се наплашиш предварително, че имаш някаква страшна болест. Иди на преглед задължително.
    На мен ми дойде на 1 януари тази година за първи път и не ми е дошло втори път .. май трябва да ходя на гинеколог .. на 14 станах преди 2 дена

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от cookiexgirl
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

На мен ми дойде на 1 януари тази година за първи път и не ми е дошло втори път .. май трябва да ходя на гинеколог .. на 14 станах преди 2 дена
    Няма нужда да ходиш на лекар...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си