- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- като сме тръгнали да си изливаме душите..
Реших и аз да си излея мъката ;d
Целият филм започна на един купон преди месец г/д.С въпросното момче се познаваме от преди това,но само приятели нищо друго.Та на този купон между нас стана нещо..говорихме си много целувки ала бала.Проблемът обаче беше,че тогава аз имах приятел (знам,че тук ще има много нападки) Към него не изпитвах нищо бяхме пред раздяла и се бяхме карали жестоко предишната вечер.Знам,че постъпката ми беше ужасна и още на следващия ден излезнах с него и се разделихме (бях честна с него..поне това бях длъжна да направя)
Седмица след онази вечер момчето от купона (към което вече имах силно привличане) ми писа по скаип..говорихме си че ни е било хубаво онази вечер и толкова.След това сме излизали няколко пъти с другите приятели и си говорим,закачаме се.Проблема е,че той учи в друг град и е тук само почивните дни.Това ми каза и когато си говорихме,че ме харесва но проблема е,че не е тук.Не знам дали е било просто оправдание.Последния пък когато излезнахме той ме изпрати..говорихме си 1 час,предръщахме се НО нищо повече.Не знам какви са му намеренията,но аз страшно много се увлякох по него
И сега не знам има ли смисъл да се надявам дали ще се получи нещо между нас...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..