- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно такова..
Сега ще ви занимая малко с проблемите си.
Аз съм един не много нормален мъжки тийн.
Такаа... значи на 9 клас съм и уча в даскало пълно главно с момчета![]()
води се зубарско... момичетата са по 5-10 в клас. Аз така не съм от най-готините хора... имаме сякакви, нацепени батки, зубъри, фешанци и т.н., ама мене никъде ме няма..Това е и причаната да ми липсват социални контакти
Някак си нямам талант да си намеря мацка. С наще момичета сме си френдове, но нищо повече... Да кажем половиант а клас си имат аверки, ама аз съм от грешната половина. Та така де, мечат често се обажда.. Верно, че душа смока, ама вече започва да иска нещо ново... Из форума гледам, че на всички като мен им казвате да си намерят приятелки и т.н.... Но аз ви запознах с положението си. Аз не съм от чак толкова контактните хора, някак си трябва да се опозная с човека срещу мен, за да се отпусна и да почна да плямпам... с непознатите не ме бива много - много... So, No аверка- No sex!
Е за начало, ако ми помогнете да намеря мацка ще е супер... пък ако ми помогнете и да я накарам да го направим направо незнам![]()
Е кажете нещо, пък квото излезе... Ся знам къде е моста, не мис е мята още не го предлагайте. Приемам само разумните идеи![]()
Май съм единствената, която не вижда нищо лошо в това да си сам.![]()
и аз така-не мога да трая гадже нещо напоследъкПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Абе то лошо нема, ама скука беПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Вече не съм на мама момчето, тряаа жена да търся![]()
На колко си,откъде си?Може да стане нещо тукаПървоначално написано от n0real
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
е 9 клас съм, не съм някаф урод, нито съм прост, ама съм далеч от СофетоПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
Така като гледам свързваш само гадже и секс. Веднъж защо не свържеш гадже с любов. Аз с колко момчета съм била самоз аради хубавото прекарване, но не съм им позволявала секс, понеже е нямало и любов. Един ден си казах, че ще изчакам малко. За известно време ще съм сама, ще си кротувам, ще се виждам повече с приятелите си и ще се забавлявам без да намесвам момчета, които ми губят времето. Е постоях една седмица сама, одрязах много тъпаци правещи асоцеаций като теб гадже-секс и накрая попаднах на точния човек. Човек точно като мен, искащ същото, със същия характер, същите интереси ...просто перфектно. Е от тогава сме 9 месеца вече заедно, живеем си заедно и се разбираме добре. Секс също има, но той си е заслужен.
Съветът ми е да изчакаш още малко, докато започнеш да цениш момичетата, че да си намериш нещо сериозно, някой, който ще те обича и няма да ти кръшка и да ти изневерява и, ако ти си добър с нея и секс ще видиш.![]()
еее,значи,тамън си викам,че днес ми е щастливия ден...Първоначално написано от n0real
btw ти откъде знаеш,че аз живея далеч от София?
Аз ти казвам, че аз съм далече, не ти. А тоя хладилник май беше в София? Ние само ветрилник си имаме...Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
Абе и аз доста си мислих така, ама нещо вече взимам да се отчайвам... къде да го намеря точния човек? Повечето момичета около мен искат да сме приятели но нищо повече и от ново се връщаме на фаза 1 - сам в къщи!Първоначално написано от Callisto
![]()
във Варна е хладилника...
опааа, то и ветрилника е тамПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
![]()
аа,днеска имах добро предчувствие...Първоначално написано от n0real
хмм, аз пък си мисля, че уча на има-няма 200 метра от тебПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
ъхъм ...свалките на лично![]()
![]()
Аз що ли си мисля,че учиш в МГ-то?Май ставам за ЯсновидциПървоначално написано от n0real
![]()
britzy що бе,по темата е,на момчето може да му се реши въпроса![]()
![]()
![]()
![]()
не дърпай дявола за опашкатаПървоначално написано от vankatawe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
заизглежда като некъф чат в аха![]()
Ми то е това, флъд и напразни интернет свалки (с надежда за голи снимки).Първоначално написано от britzy
![]()
ах,то и това остана...Първоначално написано от n0real
britzy неделя вечер е,човек трябва да си повдигне малко настроението преди деня на страшния съд Понеделник...пък и никой друг като не пише по темата...
У нащо село само импулсенцето се използваПървоначално написано от britzy
Тук-там лицекнига, ама аха-то е стара история...
![]()
как да ти я намерим![]()
![]()
![]()
ако искаш да дойда да ти я донеса на ръце... пък за секса няя говорим
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
давай малко по-общително така да се каже, бъди по-отворен към света (хихи като казах отворен ии няякси ми стаана смешно0
![]()
![]()
![]()
)...
Ако искаш да си намериш гадже само за да имаш гадже и да правиш секс, съвсем лесно ще си намериш някоя к***ичка. Въпросът е дали после няма да съжаляваш... А колкото до това, че момичетата искат да са ти само приятелки - хубавите връзки започват именно така.