- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко [вол.36]
Леноо,бивам,ама снощи така се отрязах,никога не съм се напивала така,сумати бутилки бира изпих,4 пъти повръщах,бях мъртво пияна,поне другите се сетиха да ми вържат косата докато повръщахне можех да си седя на краката,добре че ме пренесоха да си легна,спах 1 час и изтрезнях
после седях до 6 сутринта и не съм спала и умирам..
поне глава не ме цепи ама корема ми е мн зле
няма близна алкохолец скоро!
ти кво праиш
![]()
![]()
Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
Вафла..
как сиПървоначално написано от mrtn
![]()
пффффффффффффффффффф
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Супер, ама ти май не си добре...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Колко бири си изпила?![]()
![]()
Вафла..
;[ ..Първоначално написано от mrtn
Лени .. и аз не знам вече =/ ;[
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ем бивам,като изключим корема миПървоначално написано от mrtn
![]()
не знам,ама достааа..половината нощ ми се губисега ми се драйфа само при вида на бира
![]()
![]()
Какво стана :[Първоначално написано от xPafx
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Габу, и ти си добре... Тва на мене ми напомня на Нова Година.
![]()
![]()
Какво бе Пафче..![]()
![]()
Яни, разкажи ми на ЛС, ако искаш.![]()
![]()
btwww хораа слушаам Kittie-Brackish![]()
![]()
нззз амаааа отдавнаа не бях слушаала такиваа само цепих чалгиите
![]()
Силвето
![]()
![]()
Ленооо,знаеш колко пияна бях на нова година,тва сега ми се струва нищоо...100 пъти повече пих,ужас..става ми зле като си представя пиене![]()
![]()
![]()
Що бе Габи, те вече хората с бира изтрезняват.. на теб ти се гади.![]()
Вафла..
Марто и ти да изпиеш толко бира и после 4 пъти да повръщаш и ти няма да искаш да пиеш пак![]()
Бахти,как можах да се направя на свиня![]()
заради много нещаПървоначално написано от meche95
![]()
![]()
. Лени става ли после ,че майка ме вика
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми аз не пия промишлени количества като тебе, защото знам какво ще се случи..![]()
И все пак, няма да ми се гади като вида бира!![]()
![]()
Вафла..
Марто,беше ми весело,пък и като ми свърши бутилката и ми носиха нова и ми викаха "Наздраве" и нямаше как да откажа![]()
иначе и аз мн обичах бира,обаче след вчера като видя и ми се гади и въпреки че не съм пила друго и от сякъв алкохол ми става зле...![]()
окей.Няма проблем.Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не пия много вече.. след нова година, когато бях като животно и паднах по стълбите![]()
![]()
Скоро време няма да близна алкохоли сега като се прибирах към София от тия завои ми стана мн зле..
Аз другата седмица ще се напия..![]()
Вафла..
пиянска младеж...на 13 се правят на смокЖалка картинка
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Мартоо,внимавай![]()
Не съм на 13,мълчи!![]()
ми и ти не си по- хубава. Буташ се при едно момиче.. отреже те, и веднага летиш при друга.Първоначално написано от petersl55
Не си човека, който ще я съди, разбра ?![]()
Марти и аз другата![]()