- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко [вол.36]
Спокойно, аз алкохол не връщам! Седна ли да пия, няма да го върна, остава си за черния дроб.Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Лени, ще ти кажа виртуално наздраве..![]()
Айде отивам да гледам Стъклен дом..![]()
Вафла..
заповядай http://www.facebook.com/profile.php?...33&ref=profileПървоначално написано от meche95
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
а, теб не те познавамПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
![]()
даай линк че еленките сте многоПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Силвето
![]()
![]()
готова си :PПървоначално написано от mim4ety_sara
Силвето
![]()
![]()
Аз не съм тя уеПървоначално написано от lenito_sf
+т'фа не се бутам при никой .. звучи много кофти така както ти го каза..
..само казвам че не е много хубаво да се пие шот след време ше е пропаднала картинка..
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
http://www.facebook.com/profile.php?...86&ref=profileПървоначално написано от meche95
тва![]()
ОМГ,ти кво ни изкара алкохолици...кво лошо има отвреме на време човек да пийне повече,тва значили че нон стоп се натряскваме като свине
Ленинке .. да ти разправям ли ?![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Ти каза "жалка картинка".. а аз говоря за твоята картинка.. не за тебе в женски род УЕПървоначално написано от petersl55
![]()
"Жалка картинка " е в женси род ако не знаешПървоначално написано от petersl55
![]()
Е да де...всъщност верно е..не се смейте многоПървоначално написано от Diiddy
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
име,години,егн,снимка,кръвн а група и т.нПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
Питаха ме вече....освен кръвна група, нея не я знам![]()
Lexynnka
е питали са те,ама аз не съм била тука,така че бъди така любезен да ми кажешПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Име: Алекс, сашоПървоначално написано от evalongoriq
Години: 16
ЕГН: 940506...
Снимка: По-добре да те не плаша![]()
Кръвна група: върти ми се из главата O -, универсален дарител май![]()
Lexynnka
Готово Лени..![]()
благодаря за информациятаПървоначално написано от L0ST
и можеш да дадеш снимка,още не съм изтрезняла напълно и не съм спала изобщо,така че няма се уплаша
![]()
![]()
кфо караш момчето да ти дава кфо ли не инфо...а той пита ли те с колко промила алкохолу ф кРаФта Си хихiхихiПървоначално написано от evalongoriq
![]()