- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко [вол.36]
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
току що получих поредното ЛС от PlayWithPassion
опитва се да се заяде с мене без вие да го видите...![]()
Еми не ми се спами в темите ... давай на ЛС недей го игра много голям публично ;]Първоначално написано от Nakadah
Абе той ти е фен усещам аз![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Бой..събиращият залозите съм аз![]()
![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
бой xaaxaxax ;] аре бе ауди скучно ми е .. лафи поне тука ...Първоначално написано от petersl55
Въх ама и ти си от бойните. Щото не ти обърнахме внимание нали?Първоначално написано от MaLty
![]()
![]()
Всички нови искат да приличат на батко Nakadah, и си мислят че с заяждане това ще стане...![]()
Абе ти си си професионалиста в тоя занаят, много имаме да те стигамеПървоначално написано от Nakadah
![]()
Ми принципно ни най-малко не искам да приличам на тебе просто не виждам, какво изобщо показваш, че да ти подражавам ... а колкото до заяждането .... то само ти си ми анти {} ;]Първоначално написано от Nakadah
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Добър вечер
аз съм ти достатъчен миличък... повече не ти трябваПървоначално написано от PlayWithPassion
![]()
Ооопа Бай Иване.Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
xax ;] "миличък" е някой от 13-14 годишните, с които си щракаш в раздел секс ;] както казах братле ... много се изживяваш ... лошото момче на форума xaaxaxax =)Първоначално написано от Nakadah
лелей как ме зацепи! Сега не знам да се смея ли, да мълча ли...Първоначално написано от PlayWithPassion
![]()
![]()
оф .. измисли ги по умни плс ... поне си напрегни малко мозъка ..Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
на тебе по ти се отдава, като те гледам как седиш в даскало...Първоначално написано от PlayWithPassion
ОхопПървоначално написано от DaemonBoy
Как е ?
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
тука чакам последните 3-4 минс от края на часа, но както и да е ... както ти бях казал, тоя път не уцели човекаПървоначално написано от Nakadah
... разбирам, че имаш няколко наизустени лафа, но ...
толкова много написа и нищо не каза...![]()
чакай бе чети по горе ...Първоначално написано от Nakadah
![]()
за да спрем лафа(който ми е доста интересен, но ти отекчаваш някои..) ще ти кажа че аз съм доста над нивото на "лафове" и "затапване"Първоначално написано от PlayWithPassion
Разбирам че вие двойкарите в даскало нямате какво др да правите освен да се правите на интересни и като не получите +че почвате да "hate", но това не е никак мой проблем...
Ходи си набии 1 чикия и се успокой!
Значи ти си нямаш никаква представа за мен ... от едни постове, че ти слагам и те озлобявам в момента както беше спокоен не е мой проблем...нямам и намерение да ти обяснявам положението ми в училище и оценките от изпитите ми .... а колкото до hate-a мързи ме да търся линк, кой първи започна тази простотия, а нямам и намерение... а тва с чикията ... мисля, че съм го чувал около милион пъти ...Първоначално написано от Nakadah
айде /IGNORE на човека "аз съм над нивото затапки и лафове"