- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко [вол.36]
А здравейте на всички.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Квото ляга ама по-рошаво!Първоначално написано от lenito_sf
При теб?
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ахааа ти кой искашПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
като се прибирах той от даскало се връщал нашияПървоначално написано от lenito_sf
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Всеки има своя истина,твоята не е единствена ! Струваше ли си наистина ?! Да бъда част от това ?! Всеки има своя истина,обичаше ли ме наистина ?! Беше ли безсмислено.. ? В едно,в едно.. спомняш ли си , с тебе в едно,че сме били?! Тяло на две как се дели?! Части от теб,остават преди. Няма никога сърцето ми да позволи да загубя с теб и друга част от себе си [music] ^За мен трудната част,части от мен вярваха в нас ! Не подозирах , че ще се случи така ! И всеки пътя си от тук ще продължи,нищо няма да е както преди ! Части от теб ме връщат назад! С теб в едно,в едно .. тяло на две как се дели ?! Части от теб по тялото ми.. [music]![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
wtffffffffПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
пешоооо ти си толкова извратен че и нормалните ги мислиш за превъзбудени и т.н а и ти първи ма видя
![]()
![]()
тааа драстиииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
Леничкее![]()
Какво правиш ?!
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
драсти ленчеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
ко праиш как си
![]()
Чакам майка ми, на която съм сърдита да ме викне.Първоначално написано от girlche
![]()
ти ??![]()
![]()
![]()
![]()
Що и е се сълдиш кластавицке:P
![]()
![]()
?! Аз слушам Менсън
![]()
слушам музика, чакам. Добре съм, с изключение, че ме сърбят и ръце и крака.. нахапаха ме милиони бУболечкиПървоначално написано от plamba95
![]()
ти ??![]()
Първоначално написано от lenito_sf
![]()
гадно аз слушам музика чатя и чакам да додат няколко човека че и с тях да чатя
![]()
![]()
щото като ме помоли нещо аз веднага тряа го свърша.. а аз като й кажа нещо.. цитирам: "Имам си работа."Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
ти как си, ко праиш ??
![]()
![]()
![]()
Mii идеално,слушам музика![]()
![]()
![]()
Ти кластавицке?!![]()
![]()
![]()
![]()
Песента е на Marylin Menson - this is the new shit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мерсиииииииии![]()
![]()
мии аз добре, отивам да папам. ;дд
ае до после ви.![]()
![]()
до послее![]()
![]()
![]()
![]()