- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко [вол.36]
скоро ще го почна сама.. най-много нещо да му повреда и после бати да ме ступа, че му отварям повече работа.. МА той си е виновен !Първоначално написано от Luci
![]()
![]()
Окай пумби.. чакам<3
Знаеш ли как се прави ?Първоначално написано от lenito_sf
"You were deceived"
да го преисталирам, веднъж сама опитах, ма съм забраила.. иначе ще го прочиста от вируси и ненужни файлове понеПървоначално написано от Luci
![]()
мхм... тва за скайп не вярвам да е виновен уиндолс, ама ти си знаешПървоначално написано от lenito_sf
![]()
"You were deceived"
МММм ....кой е най-първия регистриран тук а?![]()
до колкото знам, първи е накадах![]()
Люси, нз от какво е.. мислих, че нещо е от версията.. изтрих я.. изтеглих друга, но и с нея не стана![]()
аз съм младо агне..
само на една годинка![]()
А и аз имах един рег от 2007 ама...
Лени сменен ти е паса на Скайпо затва е така. Поискай си нова парола през пощата
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
имам десетина скайпа.. не вярвам на сички да е смененПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
аз съм почти на 2 годинки![]()
![]()
и дори тези първите са активни сега?
Здрасти пак (:
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ъ O.oПървоначално написано от lenito_sf
защо фак и защо тъпа ??))Първоначално написано от lenito_sf
КластавичкееПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
, какво правиш Лениии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
глеам Формула и ми идва се фърля под някоя кола..![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
whyy :<Първоначално написано от lenito_sf