Оказа се че съм хив-позитивен. Просто не мога да повярвам. Какво да правя? какво ще стане с мен?
Това е ужасно.
Еми до колкото съм чувала за СПИН-а,ако болния се лекува ще живее по-дълго време.Незнам.
![]()
Мирише ми яко на ебавка. Кой серопозитивен ще го изпише т'ва във форум да не говорим в такъв за тийнове. Не го вярвам...![]()
А де!Първоначално написано от amk933
Първоначално написано от vankata123
Щом са ти казали че си хив-позитивен ,то в такъв случай си ги и питал "какво ще стане с теб" .. Така че няма смисъл да се пише нещо ,а и темата не е за този раздел защото е за раздел "болести" .. Просто и лесно казано с теб ще стане --- КЛЮЧ .![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Мани... това сигурно е някое хлапе, което не знае кво да прави, видяло е, че има раздел "Секс" и тъй като е искало да напише нещо, е пуснало тая тема... Не е ли така?
Защо ли си мисля, че като си ХИВ-позитивен това не означава, че имаш СПИН?! А само, че е възможно това да прерасне в СПИН... Поправете ме ако греша. А иначе отностно автора: Искрено се надявам това, което казваш да не е вярно, а ако е... радвай се на живота пълноценно...
"Живей всеки ден така сякаш ти е последен, защото някой ден ще се окажеш прав" Рей Чарлс
човече, ако е истина - лошо.
Schhh! Hear the silence...
Ебавка...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
аз съм ракетен инжинер и се чудя как попаднах тук![]()
Станислава
Иван Петров почина преди пет дена. Погребението беше оня ден.
__________________________Първоначално написано от panoskiamos
ама ти сериозно лиR.I.P. ако е истина
![]()
![]()
![]()
![]()
темата сериозна ли е?
_______________________Първоначално написано от britzy
И на мен ми беше интересно това![]()
Първоначално написано от panoskiamos
Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥
________
ако се бях досетила нямаше да питам .. логично ;] ..
---Тъпа съм ;]
Нещо не разбрах само кой е Иван Петров? някой потребител от форума?
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
vaseto0o Иван Петров е този ,който е пуснал темата ,че е болен от Спин.Съжелявам за момчето.![]()
П.п-Ако темата е ебавка и автора си е направил друг профил за да пише ,че е умрял [има ги и такива .. ] просто много гадна постъпка.![]()