.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Най-добрите ми приятели

Проблемът е следния:
    Най-добрите ми приятели са 2 момчета, на които адски много държа и много си ги обичам и двамата. Като братя са ми! Обаче постоянно трябва да деля времето си между единия и другия! Много е кофти, защото не се познават, а вече се мразят! .. Единия не харесва такъв тип момчета, какъвто е другия, същото е и със другия!.. Дайте ми някакъв съвет! Какво да ги правя? Не искам да губя нито единия, нито другия, а те не могат да се търпят!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на L0ST
    Запознай ги, ако и те те обичат ще се търпят
    Lexynnka

И аз имах такъв проблем само че м/у братовчед ми и най-добрия ми приятел. Запознах ги, вече даже и за риба ходят заедно, когато сме си на село и братовчед ми идва с мен. Но не всеки има такъв късмет. Запознай ги и виж какво ще стане, ако продължават да се мразят ще се търпят заради теб.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е те не са се запознали, а се мразят. Запознай ги и им обясни, че не искаш да ги загубиш и че и двамата са важни за теб, и не е момента да се карат. Ако са ти истински приятели няма да те карат да избираш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Пусни им и на двамата и ще ти са добри приятели

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Пусни им и на двамата и ще ти са добри приятели
    а аз имам чудесна идея за теб - гръмни се! .. кой е казал че и сега не са ми добре приятели?? малоумник

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Еми те не се познават,как така се мразят?! Наистина ще е добре да ги запознаеш,може и да си допаднат. Дори ако не си допаднат,ако наистина държат на теб ще се търпят някак си.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Еми те не се познават,как така се мразят?! Наистина ще е добре да ги запознаеш,може и да си допаднат. Дори ако не си допаднат,ако наистина държат на теб ще се търпят някак си.
    Ами то и аз не ги разбирам! Виждали са се веднъж и от тогава не могат да се дишат!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ами то и аз не ги разбирам! Виждали са се веднъж и от тогава не могат да се дишат!
    а познават ли се иначе? в противен случай можеш да ги запознаеш..както вече казах,може пък да си допаднат като се опознаят.

според мен и двамата се страхуват може би, че може единия да те отнеме от другия.И може за това да не се понасят....

Цитирай Първоначално написано от justunique
    запознай ги .. дори и да е трудно .. ако не стане - обръщай внимание и на двамата .. никой не е казал че трябва да сте заедно .. най-важното е да не станеш раздвоена лицемерка ..
    Пробвах се вече да ги запозная и не свърши добре! .. А раздвоена лицемерка няма опасност да стана.. Обаче ми е някакво много криво, когато единия ми се обади и иска да излезем, а аз вече съм се уговорила с другия, и трябва да му кажа, че няма да може да излезем.. Ответната реакция винаги е: "Ти пак ме за**аваш заради тоя!"

Град
    loveCh
    Запознай ги. Кажи и, че вече си се уморила да прекарваш времето ту с единия ту с другия и че исакш 3мата да споделяте общи моменти и т.н.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Запознай ги и им обясни,че и двамата са важни за теб,защото можеш всичко да споделяш с тях,и че държиш на тях много.Кажи им,че искаш и те двамата да са приятели,а н еда с екарат.

Супер фен Аватара на diksi
    Такаа, както виждам те вече се познават, така че ``Запознай ги`` отпада Като гледам сложна работа.. Те нали не могат да се дишат, тогава, ако вече си се уговорила с единия и другият ти приятел ти се обади му предложи да дойде с вас, той ще откаже или ще приеме и ще си изкарате супер - И в двата случая няма да се чувстваш гузна. Все пак, ако откаже той ще си е виновен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си