- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Веднага ли??!!
Знам,че въпросът ми е мн тъп ноо да попитам.След,като момчето ти е казало ''Искаш ли да станем гаджета''.А ти си сигурен,че го харесваш и ще му кажеш ''да'' таа след въпросът веднага ли казваш ''да'' или ''не'' или не??.Благодаря предварително на тези,които ще отговорят ,като човек!!!
![]()
Много ме кефи това "искаш ли да станем гаджета"
"Защо не" ми звучи по-добре от "да", но аз си казвам на момента или на следващия ден![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Аз отговорих веднага...
Ми мен не са ме питали "искаш ли да станем гаджета?" или нещо подобно..то просто си става..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Щом си сигурна - веднага! Ако се колебаеш си помисли и му кажи на другия ден![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Мен никога не са ме питали "Искаш ли да станем гаджета?"
Явно нещата са ставали без моето съгласие![]()
И спря да се върти за миг земята..
"да"
то самият въпрос предполага отговор "да"или"не"..така както ти го задаваш де..
иначе има доста начини за предложение...но отговора за добро или лошо има само 2 варианта.."ДА"или"НЕ"..баналн о..но в това е чара!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Поредната малоумна тема...
Ба.. след 1 година отговарям,що пък трябва да е на момента ?
Първоначално написано от lucho13
Ми веднага, ако наистина го харесваш.
Ако пък искаш да помислиш, имаш някакви съмнения, изчакай ден (максимум 2).
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Първоначално написано от Manik96
![]()
![]()
![]()
Каква грешка!!
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Единственият начин да му отговориш е след точно 267 дена в официално писмо.Ако не постъпиш така закона не позволява да сте гаджета ....![]()
А сега ,щом си отговорила веднага, си престъпничка и трябва да избягаш в Мексико или ще бъдеш арестувана от властите...
Капиш?
--------------------------------------------------------
Айде стига,ако го харесваш достатъчно-ще кажеш "да". След това се цункате и happy end.Ако се чудиш дали да приемеш,дали го харесваш достатъчно,значи той не е човекът. Какво толкова му мислиш...
Много ми е забавно като някой ми каже "Искаш ли да станем гаджета?" Простотията е на макс..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..