.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Имам голям апетит

Някои от вас може би ще го обърнат на подигравка, но наистина ви моля за съвет! Имам страшен апетит, но и нямам времето, за да спортувам. Можете ли да ми кажете нещо за намаляване на апетита??

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Има такива хапчета,който ти залъгват стомаха.Но не ти ги препоръчвам.

Иначе яж на малки хапки и много бавно,така по-бързо ще заситиш глада и няма да си изяла много.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Все половин час на ден ще намериш, за да се раздвижиш малко. И аз имах огромен апетит, откакто спортувам редовно никакъв го няма.

Най-голям апетит имам в периода от 15.30-18.00 часа. И то дори не знам дали е уместно да го нарека апетит. Не усещам глад, но търся нещо да дъвча...ужасно е.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ами една фр пие Хитозан, но не ти го препоръчвам, ако си 96 Ще си увредиш организма много

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Повече течности - вода, чай, сок от изстискани плодове.

Град
    Пловдив
    не пий хапчета.пий много вода,залъжи с плод или дъвка,също помага.реално растеш сега и не е такъв голям проблем
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от bori96
    Най-голям апетит имам в периода от 15.30-18.00 часа. И то дори не знам дали е уместно да го нарека апетит. Не усещам глад, но търся нещо да дъвча...ужасно е.
    И при мен винаги е било така и особено в пубертета направо се побърквах!
    Най-добре яж една ябълка или някакъв друг плод в 16:00 и после в 18:00 вечеряй. Важно е да ядеш в определени часове за да може да свикнеш че в еди колко си часа ще хапнеш нещо и че остават само еди колко си часа до вечерята. По този начин няма да се изкушаваш да се тъпчеш с глупости. Пий вода или си измий зъбите като усетиш апетит. Можеш да пробваш и с ментови бонбони. Просто като усетиш апетит лапни един бонбон и го смучи. Хем ще имаш нещо в устата хем вкуса на ментата ще убие апетита. Аз от моя опит това мога да те посъветвам.

виж кво е wellness на oriflame
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Трябва да имаш воля. Аз съм същата работа. Прибирам се в 15-16 от даскало и съм огладняла. 'Обядвам' в прилични граници и после, като ми се прияде пак нещо, ям плодове и пия вода, сок и т.н. - това е, иначе започвам да ям сладки работи и т.н., а и аз нямам много свободно време. Така че просто си наложи този навик - пък и какво по-хубаво за организма от плодове и течности...

Супер фен
    И аз съм така, но си спортувам, а и вечер отделям по 15-20 мин. за упражнения. Ужасен апетит имам. Сега ако вечерям в 7 и си направя упражненията, в 11 ч. отново ще съм гладна. Снощи не можах да спя от глад. Да не говорим, че мин. седмица като се събуждах в 7.15 сутринта закусвах и след това в 11 ч. в училище отново закусвах. Прибирах се към 14 ч., обядвах, след това в 18 ч.- вечеря, после в 23ч пак.
    Хубавото е, че не трупам килограми.

По две чаши вода преди хранене, и си тип-топ.

Благодаря ви на всички за помощта! Споделяйте още някакви хитринки, които сте пробвали... А най-странното е, че, както вече споменах, до 18.00 часа главата ми беше само в хладилника, но в момента насила да ме накарат няма да ям - сякаш до 18.00 нямам воля, а оттам - точно обратното

Град
    Пловдив
    сутрин като станеш една чаша топла вода изпий.и през деня пий много течности,тъкмо ще ти помогнат да стигнеш до тялото не селена гомез както казах,дъвките също помагат
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Чувала съм,че ако ядеш топла храна се засищаш по-бързо...
    А аз по-едно време пиех една голяма чаша вода преди хранене-не знам даже защо спрях...
    Don't grumble-ther's awlays tomorrow!

My age is a mystery...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от bori96
    И при мен винаги е било така и особено в пубертета направо се побърквах!
    Най-добре яж една ябълка или някакъв друг плод в 16:00 и после в 18:00 вечеряй. Важно е да ядеш в определени часове за да може да свикнеш че в еди колко си часа ще хапнеш нещо и че остават само еди колко си часа до вечерята. По този начин няма да се изкушаваш да се тъпчеш с глупости. Пий вода или си измий зъбите като усетиш апетит. Можеш да пробваш и с ментови бонбони. Просто като усетиш апетит лапни един бонбон и го смучи. Хем ще имаш нещо в устата хем вкуса на ментата ще убие апетита. Аз от моя опит това мога да те посъветвам.
    Много точно,ябълката много засища..или банан и там някакъв плод.

И аз съм така обаче от ябълки и банани ми се яде повече а не мога да ям други неща защото съм на диета и за тва дъвча дъвки и то постоянно те не , че ме засищат ама спира да ми се яде...

И аз съм така . . Постоянно търся нещо да ям . . Като знам какво има в хладилника, няма как да не си взема . . Затова по някой път се залъгвам с дъвкии . . Плодовете не ми помогат . . Но това с водата ще пробвам :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Непрекъснато ми се яде. Много обичам да ям, всичко (е, почти) ми е ужасно вкусно и все нещо ми се прияжда! От около 8-9 години обаче реших, че трябва да направя нещо по въпроса, защото бях станала много пълна. Ям често - през 2-3 часа. Често "ям" е условно, защото хапвам лъжица мляко, четвърт краставица или парченце сирене. Храня се по много малко, ям от всичко, което ми се яде, но по 2 хапки дето се казва. Пия мнооооооого вода. Само до сега от сутринта съм изпила бутилка и половина минерална вода (над 2 литра), а докато си легна сигурно ад 3,5 литра ще станат. Лятото и до 5 литра съм стигала (е, не става на училище или работа да се прилага, защото постоянно ти се ходи до тоалетната). А иначе, ако ми закъркат червата, трябва да се яде. Ако е заради самия навик нещата са по-сложни. Просто ти се ще ей така нещо да хрупаш докато си в нета, докато гледаш филмче или четеш. Режа си плод на дребни парчета например. Или смуча бонбони...помага.

Съвет от мен - вечеряй по-рано. Ако до 18 и 30 не съм седнала на масата се изнервям ужасно, вия от глад и ми прималява. Железен режим. Да има как и в 18 да вечерям, ама чакам семейството и не може.

П.С.Ябълката изобщо не засища, а остъргва червата и после още повече се усеща глад. Ябълки не ям от години и съм по-слаба от преди, когато ядях, за да излъжа глада. 100 пъти по-добре портокал, ягоди (зависи от сезона) или 1 морков. Ако искате да сте слаби не яжте и грозде и банани.

Супер фен Аватара на sunshine955
    пий вода .. напълваш си много стомаха .. яж греипфрути обожавам ги ,на ден ям по 2- 3 (: много са полезни
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Паста за зъби.
    Когато ти се дояде, просто си измий зъбите - пастата за зъби намалява апетита. И дори все пак да ти се дояде, няма да изядеш толкова много точно заради това.

Доказано е, и аз съм пробвала \/

Град
    Горна Оряховица
    И аз съм така - винаги ми се яде нещо, дори когато съм болна, пак ми се яде. Но когато ми се яде нещо просто ей така, без да съм гладна, пия кафе, ям краставица, морков или кисело мляко. От ябълки огладнявам, от миене на зъбите също.

Голям фен Аватара на Ankh
    И аз съм така,а това с ябълките изобщо не ми помага,имам чувството че ми остъргват стомаха и изпитвам още по-голям глад

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    И аз следобедно време имам нужда да се натъпча със сладко.А иначе, по време на хранене пий много вода, както някои казаха.Така ще излъжеш стомаха си, че е сит.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Цитирай Първоначално написано от marichela
    А иначе, по време на хранене пий много вода, както някои казаха.Така ще излъжеш стомаха си, че е сит.
    Не по време на ядене,вредно е.Преди него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си