.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

въпрос относно овулацията

темата не знам дали е за тук, просто тук има повече дами искам да попитам, тъй като си смятам овулацията с един он лайн калкулатор ми показва, че съм била в овулация на 02.05. Обаче ми показва некви плодовити дни и некво загнездяване кво значи тва?

http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/ тва е калкулатора..
    Имало едно време..

Град
    Пловдив
    не е ли времето,когато зачеваш ако правиш секс и така нататъка..знам ли,така ми звучи
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Това са четирите дни,в които може да забременееш.

Град
    Пловдив
    е начи съм права,нали? ухаа

омг..
    Имало едно време..

Град
    Пловдив
    М да,права си,позна. През тея 4 дни най-лесно се забременява,т.е. ако през останалото време искаш бебе и действаш по въпроса,то вариатността е много по-малка да забременееш,отколкото ако го правиш през тея 4 дни. Пък и нали бъдещите мами,като им закъснее или н еим идва и се съмняват да не би да са бременни,като идат на лекар,ги питат кога им е идвало последно и т.н. и лекаря изчислява в кои дни е заченала,и в коя седмица е.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз мисля, че както не може със сигурност да се изчисли кога ще ти дойде, така и овулацията не се знае със сигурност в кой ден е точно. За това изписва тези плодовити дни - като такива, в които има възможност да забременееш. А пък загнездяването е вече, когато си заченала предполагам.

Град
    Пловдив
    ^Овулацията се изчислява от следващия ден след като ти е свършило,броиш 14 дни,например ти е дошло на 17.04.10г. и ти е свършило на 21-ви,и почваш да броиш от 22-ри,демек овулацията ти се пада на 05.05.10г. до 09.05.10г.Дано си ме разбрала кво исках да кажа с т'ва обяснение.
    Между другото аз винаги си следя кога ми е обулацията дори си я отбелязвам в календарчето.

Мега фен
    Град
    ^Това беше най-глупавото обяснение за изчисляване на овулацията, което съм чувала.

Град
    Пловдив
    Що да е глупаво,лично гинеколожката ми е го е казвала,и аз затова ви го споделям.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Ами гинеколожката ти да си скъса дипломата Овулацията се смята като от последния ден от цикъла ти извадиш 14-16 дни, например при 30-дневен цикъл овулацията се пада на 16тия ден

Град
    Пловдив
    Гинеколожката ми е една от най-добрите лекари в Пловдив,така че не смятам,че трябва да си скъса дипломата.
    Както и да е,няма да споря.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Представям си какви са лошите лекари тогава Няма да спориш, защото говориш пълни глупости и заблуждаваш момичето.

Мега фен
    Град
    ^Пример. На мен ми дойде на 16 април миналия месец. Винаги ми идва следващия седмица преди предната дата. На 16 ми идва, свършва ми на 21, броя от 22, броя 14 дни и излиза, че на 8 май съм в овулация, а на мене на 10 май трябва да ми дойде. Няма логика. И изобщо не се смята така. Още повече, че никога не съм чувала до сега някой да смята от датата, в която ти свършва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си