- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обяснение,плийс =))
Здравейте! Сори,че може би за глупост правя тази тема,но в момента съм доста объркана. Въпросът е там,че ходих на Лингвистичното кенгуру и нали казват,че първите 5 най-високи резултата се класират за национален кръг... Е,аз имам 3тия най-висок,а не съм допусната...Аз ли греша (най-вероятно) или те?![]()
![]()
хахаха сигурна ли си че си си разбрала правилно мястото ?![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ние абсолютно нищо не можем да ти кажем.
Сигурна ли си,че си на трето място?Или нещо не си разбрала правилно за мястото,или те са се огелпили,макар че първото е по-вероятно.Попитай пак.. в училище,предполагам.![]()
Попитай още веднъж на кое място си !
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Или си се объркала или нямаш над 120точки или нещо такова беше.
Може да си с третия резултат,но да има още 10 човека с резултати по висок от твоя,нали се сеш![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ти може да си трета във вашето училище и просто да са ви ниски резултатите като цяло ... Няма значение, че си 3-та. Нуждаеш се от висок резултат ...
Muscle, 120 изобщо не е висок резултат : ) !
Да но имаше някакъв такъв минимален праг за да те допуснат
^ Не знам, при нас ни казаха 180, освен ако от другите училища не са се представили слабо. Имах около 150 (и не само аз) и не се класирахме за другия етап ...
Имам 180 точки, на първо място съм в нашата област,но видях в класирането,че са допуснали само 7 човека- 2ма със 195 и 5 със 185. Не мога да разбера тази система![]()