.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Къде са точните Мъже?!

Къде са тези, които винаги спазваха обещанията си и държаха на думите си?!
    Къде са онези, които винаги бяха прями, имаха смелостта и проявяваха дързостта да казват това, което мислят в очите на хората?!
    Къде са и онези които уважаваха не само жените и приятелите си, но и всички останали хора?!
    Къде са момчетата, които не само пиеха заедно, а и на които наистина можеше да се разчита?!
    Има ли изобщо още такива?! Колко останаха?!... Или днес вече можеш да се натъкнеш само на мамини синчета, на които всичко им е давано на готово, които не оценяват никой и нищо, просто защото възприемат нещата като даденост...
    Наречете ме старомодна, но предпочитам първите, за които говорех, а не момченца които не знаят какво искат, още по-малко как да го постигнат...Хах, та те не умеят да се борят! Все още не са усетили "жестокия и груб юмрук" на живота и естествено всички са им длъжни, и целият свят им е крив, когато не са си получили новата "играчка" или не са "забили поредната яка мацка", които така или иначе утре ще захвърлят. Да не говорим за приятелите, които биват сменяни по-често и от носни кърпички...
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Те са там където ти никога няма да потърсиш На този свят има всякакви хора ,просто трябва да ги откриеш

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на dead_princess
    И как да получат "жестокият и груб юмрук" при положение, че живеят с родителите си, които се грижат за тях и им угаждат на всяка прищявка?

Е, това си е грешка на родителите, обаче повечето не го осъзнават и искат децата им да имат всичко, което те самите някога не са имали. В това няма лошо, когато детето е до тригодишна възраст после според мен трябва да се учи на самостоятелност и борба. В смисъл щом иска нещо да си го заслужи... А днешните лапенца правят каквото си искат, завършат гимназия и после се питат "Защо е толкова жесток и нечестен светът" и питат за мама и татко, и как няма?!
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Те са там където ти никога няма да потърсиш На този свят има всякакви хора ,просто трябва да ги откриеш
    Хубавото при мен е, че имам такъв приятел ^.^ Но все пак колко са такива като него?! За съжаление почти не се стрещат вече такива...
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ми и аз не намирам... В компанията ми няма много момчета, нямам много социални контакти, не си падам по интернет връзките; около мен само тревомани и заети футболисти.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Те са навсякъде около теб. Ако имаха една светлинка над тиквите си щеше да се учудиш, колко са много. Това, че ти намираш само другите си е твой проблем, но обикновено така става, така че не се притеснявай.
    Temet Nosce

벨야카

^ Моят проблем е, че много трудно се запознавам с непознати. В смисъл, че все търся хора, които са приятели на познати и т.н. Не мога да отида до някого и да му кажа "Здрасти, еди си кво." Не съм такъв човек. Тъпо е, много е тъпо, много скрупули имам, ама кво да се прави! Когато става дума за връзки, ми пука много повече, отколкото ако ще формирам приятелство и т.н.

Супер фен
    е, аз съм щастлива, че намерих такова момче

Мега фен Аватара на babity
    То с точния всеки може. Майсторлъка е и с грешния да можеш.

^ Така, така.
    Опитомяваме ги, ама ми писва.

да точни момчета останаха малко...но и момичетата не са цветя и рози!
    то като цяло хората станахме ЕгоИстИ! Самотни и безчувствени машини ,на които не им пука кого нараняват,обиждат или задушават.
    Стойностните и качествените хора са малко!Но не защото хората не са добри или т.н.,дори и да имаш скруполи накой ден разбираш,че те с нищо не ти помагат,напротив-пречат!
    Стойностните и качествени хора остават неоценени...дори биват смятани за Наивни Гупаци (Будали)!
    Звучи грозно,цинично и грубо,обаче т'Ва е САМАТА ИСТИНА,независимо дали е угодна на който и да било..
    ПП:Знам,че се отплеснах...но не издържах...
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

а на мен ми писна всички свясни момичета да ходат с футболистчета и някви мъжки кифли ,но няма какво да се направи ..

Град
    people`s wet dreams
    инфлацията ги изеди

Хм, говориш за мъже, как очакваш лапета на по 15-16 да са сериозни?
    Никога не се предавай!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Има, но 99,9% от мъжете са шибаняци....

ПП - мъжко съм, просто си е така.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica

Как точно ги определи тези проценти ?

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Отчасти и аз съм такъв.
    Трябва да си върша 'сички мои домакинщини, да си пера, чистя...
    Знам, отчасти е унизително...
    Но все пак знам, че всичко съм си го постигна съвсем сам...
    А като ги гледам тия лигави богаташчета, които си мислят че могат всичко да правят...
    Наказан съм със самота...
    Наказан съм със мрак...
    И 'сички си правят със мене таш**...
    STILL nobody loves me...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Град
    Бургас
    Няма нищо срамно да си переш и чистиш ,но ти сериозно си се депресирал...А после пускаш теми ,че не можеш да забиеш момичето ,в което ви влюбен.Момичетата не харесват момчета,които не са самоуверени

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Няма ги и да ти кажа ли защо ?
    Защото в това общество за да те забележат трябва да си груб , да се биеш и да псуваш , важно е с колко си преспал и колко "яко" изглеждаш.

На 16 съм , опитвам се да съм мил не се бия и не пуша и какво печеля отговора е >нищо< Момичетата не ме забелязват особено не че съм грозен или нещо такова просто не харесват такива момчета.
    И така имаш 2 възможности за мен и за другите като мен
    1. да станем още 1 от онези момчета, които "не харесвате"
    2. да си останем такива и винаги да сме сами
    това е което мога да ви кажа ...

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Аз съм съгласен...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica

Как точно ги определи тези проценти ?
    До сега не съм имал позната момиче, което не е било наранено от момче или не е страдала зарад някой. Също така не са малко хората които съм виждал също да страдат. Затова така смятам.

Напълно съм съгласен с Torn !!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Torn
    Няма ги и да ти кажа ли защо ?
    Защото в това общество за да те забележат трябва да си груб , да се биеш и да псуваш , важно е с колко си преспал и колко "яко" изглеждаш.

На 16 съм , опитвам се да съм мил не се бия и не пуша и какво печеля отговора е >нищо< Момичетата не ме забелязват особено не че съм грозен или нещо такова просто не харесват такива момчета.
    И така имаш 2 възможности за мен и за другите като мен
    1. да станем още 1 от онези момчета, които "не харесвате"
    2. да си останем такива и винаги да сме сами
    това е което мога да ви кажа ...
    Вие сте много заблудени.Тъпите кифли не харесват такива момчета.Аз лично имам много приятелки ,които си търсят точно този тип момчета
    На вас проблема ви е ,че не харесвате момичетата ,които харесват вас И това е проблема на всички ,които задават тъпи въпроси от сорта на "къде са нормалните момчета" , "къде са свестните момичета ,а в същото време харесват батки и кифли ...

SonataArctica явно приятелките ти не случват на момчета,но понякога нещата просто не се получават между двама души.Също така не може всяко момиче да ти допада и понякога ,когато момчето не хареса момичето ,се получават такива неща
    Но така или иначе има ги тези момчета ,просто им трябват още 3-4 години,за да бъдат забелязани.Просто сега на мода са фешъните,чалгарите,батките и гъзарите , в чиято сянка остават въпросните момчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си