.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Абее много малко останаха Просто вече 'модата' е друга
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

мъже или момчета?

и двете са малко. ама никой не оценява напълно точните. кой каквото ще да говори за идеалистически неща.

отделно не може постоянно да си точен и добър, всеки си има моменти на някакво емоционално повлияване. идеята е да уважаваш човека до себе си и да си честен с него. а такива има немалко, предполагам.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен
    Град
    Лондон
    Има ги ,просто трябва да имаш търпение докато успееш да попаднеш на такъв.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Къде са точните Мъже?!

Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Къде са тези, които винаги спазваха обещанията си и държаха на думите си?!
    Къде са онези, които винаги бяха прями, имаха смелостта и проявяваха дързостта да казват това, което мислят в очите на хората?!
    Къде са и онези които уважаваха не само жените и приятелите си, но и всички останали хора?!
    Къде са момчетата, които не само пиеха заедно, а и на които наистина можеше да се разчита?!
    аз съм си в нас

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Torn
    Няма ги и да ти кажа ли защо ?
    Защото в това общество за да те забележат трябва да си груб , да се биеш и да псуваш , важно е с колко си преспал и колко "яко" изглеждаш.

На 16 съм , опитвам се да съм мил не се бия и не пуша и какво печеля отговора е >нищо< Момичетата не ме забелязват особено не че съм грозен или нещо такова просто не харесват такива момчета.
    И така имаш 2 възможности за мен и за другите като мен
    1. да станем още 1 от онези момчета, които "не харесвате"
    2. да си останем такива и винаги да сме сами
    това е което мога да ви кажа ...
    Вие сте много заблудени.Тъпите кифли не харесват такива момчета.Аз лично имам много приятелки ,които си търсят точно този тип момчета
    На вас проблема ви е ,че не харесвате момичетата ,които харесват вас И това е проблема на всички ,които задават тъпи въпроси от сорта на "къде са нормалните момчета" , "къде са свестните момичета ,а в същото време харесват батки и кифли ...

SonataArctica явно приятелките ти не случват на момчета,но понякога нещата просто не се получават между двама души.Също така не може всяко момиче да ти допада и понякога ,когато момчето не хареса момичето ,се получават такива неща
    Но така или иначе има ги тези момчета ,просто им трябват още 3-4 години,за да бъдат забелязани.Просто сега на мода са фешъните,чалгарите,батките и гъзарите , в чиято сянка остават въпросните момчета
    Е когато едно момиче дойде и ми каже , че ме харесва ще си променя мнението изцяло , а и не харесвам само "кифли" .

Град
    Пловдив
    Точните момчета/мъже са малък процент, но ги има . Всички момичета които познавам ходят с някви идиоти които не зачитат приятелите си и при всяка дадена възможност биха изоставили момичето си заради някоя с по - големи ци*и или с по - яко д*пе . Не знам защо са такива и не мога да си представя как може да нараняват друг човек, без да им пука .
    Аз никога не бих направил това което написах горе и аз търся истиски приятели, но досега не съм ги намерил .
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И момичетата и момчетата трябва да са наясно, че вечни неща няма. Дори малко от родителите ви са се оженили са 1-те си гаджета.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ми както казаха по горе и то мн точно казано във вкъщи сме си ... Винаги толкова се радвам на такива теми...на някое момиче и е писнало да я сменят или да се занимава с едни и същи чалгарски газарчета или фешан хаус маняци... и пуска тема къде са момчетата а ау .... просто търсете от тая тема има поне 5 човека който са точни пичове.... и това само от една тема а от целия форум а от твоето училище а от квартала в който живееш а от целия град ??? Знаеш ли че в момента може и 10 момчета от тези който търсиш да си казват дали днес ще я видя дали ще ме забележи и т.н Събуждат се и заспиват с мисълта един ден просто да сте той и ти ??? Май не ти е минавало през ум Моя приятелка си е правила такива опити влиза примерно в някой сайт за запознанства вижда дадено момче започва да му пише.. той и отговоря.. но не може да я привлече с нищо просто му е трудно да общува с момичета и тя вика е тва е добро и осъзнато момче ....

П.п Само да спомена и още една фраза която бях написал в друга подобна тема

Ако има момиче което търси такова нещо щях да съм най щастливият човек на света...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защо направо не си пишете скайповете/фейсбуците/телефонните номера, вместо да се опитвате да изразите оригинално мнение и да се отличите от тълпата.

Начинанието ви е обречено на провал. Свестните мъже са за свестни жени. Просто малките лолитки още не са дорасли.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Шумен
    точно пред теб са ...
    Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Свестните мъже са за свестни жени. Просто малките лолитки още не са дорасли.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    да точни момчета останаха малко...но и момичетата не са цветя и рози!
    то като цяло хората станахме ЕгоИстИ! Самотни и безчувствени машини ,на които не им пука кого нараняват,обиждат или задушават.
    Стойностните и качествените хора са малко!Но не защото хората не са добри или т.н.,дори и да имаш скруполи накой ден разбираш,че те с нищо не ти помагат,напротив-пречат!
    Стойностните и качествени хора остават неоценени...дори биват смятани за Наивни Гупаци (Будали)!
    Звучи грозно,цинично и грубо,обаче т'Ва е САМАТА ИСТИНА,независимо дали е угодна на който и да било..
    ПП:Знам,че се отплеснах...но не издържах...
    Може да си се отпеснала, но си много права!
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Защо направо не си пишете скайповете/фейсбуците/телефонните номера, вместо да се опитвате да изразите оригинално мнение и да се отличите от тълпата.

Начинанието ви е обречено на провал. Свестните мъже са за свестни жени. Просто малките лолитки още не са дорасли.
    Не става въпрос за запознанства и глупости, а за това какви бяха хора преди и какви сега... И не съм се отчаяла толкова че да търся някой във форума просто исках да видя и вашите мнения по въпроса

П.П. радвам се, че имам само точни момчета за приятели, но са твърде малко в сравнение с тълпата...
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Те винаги са били рядкост, но в човешкия живот си има един момнет, когато започва да открива разликите и осъзнава, че по-"точните" хора са и мираж в глобален мащаб.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

вярно е,че много малко са наистина свястните мъже,но аз вярвам,че това си зависи от момичето . Колкото и на голям "мъжага" да се прави в крайна сметка пред любовта всеки е безсилен.Така че ако той се влюби истински заради това момиче може да се промени коренно.Просто трябва да попаднете на подходящия човек за вас ,пък и е тъпо да слагате всички под общ знаменател.
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен
    Някой вика ли ме

Град
    София
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    вярно е,че много малко са наистина свястните мъже,но аз вярвам,че това си зависи от момичето . Колкото и на голям "мъжага" да се прави в крайна сметка пред любовта всеки е безсилен.Така че ако той се влюби истински заради това момиче може да се промени коренно.Просто трябва да попаднете на подходящия човек за вас ,пък и е тъпо да слагате всички под общ знаменател.
    Този случай е относителен-все пак има хора които и за целия си живот не са разбрали какво е любов.
    Какво ще кажеш за друга гледна точка примерно две момчета се познават от бебета и са били като братя и когато се разделят се оказва че точният никога не е познавал лицемера с който е наричал брат...
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Някой вика ли ме
    \/
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    И като написа тази тема с какво се промениха нещата?
    Нека сме честни...Всяко едно момиче търси някого ,когото да я уважава и разбира се момчето трябва да е перфектно във всяко едно отношение, нали така ? Защо не потърсиш някое момче ,което да не е в идеален вид, да не е първа красота,но все пак ще те разибра повече

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    И като написа тази тема с какво се промениха нещата?
    Нека сме честни...Всяко едно момиче търси някого ,когото да я уважава и разбира се момчето трябва да е перфектно във всяко едно отношение, нали така ? Защо не потърсиш някое момче ,което да не е в идеален вид, да не е първа красота,но все пак ще те разибра повече
    1.Странното е, че аз никога не съм забелязвала външният вид на момчетата и на пук на всичко и всички важна за мен е душевността...Всъщност май излъгах-единственото нещо което забелязвам са очите(колкото и банално да е).
    2.В момента не си търся момченце Стигнах до извода, че точните е много по-яко да са ти приятели, а с останите не си заслужава да се занимавам. Е, не винаги ще мисля така, но за този етап е по-доброто решение
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Град
    Roma, Italia

Re: Къде са точните Мъже?!

Къде са тези, които винаги спазваха обещанията си и държаха на думите си?! Никога не е имало такива.
    Къде са онези, които винаги бяха прями, имаха смелостта и проявяваха дързостта да казват това, което мислят в очите на хората?! Те вече казват всичко по телефона - за улеснение. Не за друго, ами да не бият път до у вас.
    Къде са и онези които уважаваха не само жените и приятелите си, но и всички останали хора?! Тях ги мислят за смотаняци. Тежкарите и харесваните са, тези които не признават тоз' и оня.
    Къде са момчетата, които не само пиеха заедно, а и на които наистина можеше да се разчита?! В миналото.
    Има ли изобщо още такива?! Колко останаха?!... Или днес вече можеш да се натъкнеш само на мамини синчета, на които всичко им е давано на готово, които не оценяват никой и нищо, просто защото възприемат нещата като даденост... Като даденост ... сигурно. Но не всички са мамини синчета и богаташчета.
    ...Хах, та те не умеят да се борят! Все още не са усетили "жестокия и груб юмрук" на живота и естествено всички са им длъжни, и целият свят им е крив, когато не са си получили новата "играчка" или не са "забили поредната яка мацка", които така или иначе утре ще захвърлят. Да не говорим за приятелите, които биват сменяни по-често и от носни кърпички... В гимназията или в основното училище какъв "жесток юмрук от живота" очакваш да получат, освен от някой друг като тях?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    София
    тука съм
    Exorcism !

Град
    Roma, Italia
    Тъкмо теб чакахме. Вече се бяхме отчаяли.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

не ви ли омръзва едно и също да дъвчете?
    пишете едни дъълги постове с прозрения и истини за живота, натрупани от дългогодишния ви опит на 14-15-16-17-годишни, смятате, че сте открили топлата вода и всеки път пускате тема, когато ви осени някоя мисъл.

точните мъже не се занимават с пикли, а си гледат университета, работата, създават семейства. така тъпо, както е в описанието, се държат келешите, които още не знаят вятърът откъде духа. и ако някои госпожици бяха толкова интелигентни и усетливи, за каквито претендират че са, нямаше изобщо да се занимават с такива индивиди и да реват после по форумите.

това с "в днешно време това е така и онака..." е толкова пък клиширано. същите дечурлига е имало и по времето на родителите ви, и на бабите ви, и на прабабите ви. а и свестните пък са толкова много, навсякъде, само че на доста хора представата им за "свестен човек" е доста размита. и отново се връщаме в изходното положение, че кой както си го направи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си