- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са точните Мъже?!
Направо го закова !!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Евала..
Разбира се че има свестни мъже и момчета и са толкова много... Радвам се, че съм попаднала сред такива типажи и смело мога да твърдя че сме добри приятели. Това че съм искала един от тях да бъде нещо повече от приятел с мен, а той ми го е отказал и съм се разочаровала от факта, не го прави не-свестен. Въпроса е КАК ми е казал и показал какво очаква от мен, това го прави точен човек. За моите решения не са виновни момчетата/мъжете.
Веднага ще ти кажа къде са е, мойто момиче ...Първоначално написано от JustAnotherGirl
Те са точно там, където са и носните кърпички които описваш - захвърлени.
Вчера отивам на среща с 1 момиче -> тя избяга и ме направи на магаре. После ми се оправдаваше, че я е било срам
Еее .. нали мн я харесвам продължавам да я свалям .. защо и аз не знам 0.о
.. а не да се чудиш и оплакваш, че вече ги няма!! ..Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Иначе аз съм намерила моето ..
Пред очите ти са по-голямата част..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
+1Първоначално написано от BlueFace
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Прекъсване:Първоначално написано от JustAnotherGirl
Защо ме гледате мен??? Не съм грозен!![]()
![]()
Край на прекъсването.
Търсиш приятели?Първоначално написано от JustAnotherGirl
Не ме гледай, ставам за човек, но мразя да се моткам по центъра, магазини, молове и т.н.
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Аз не дружа със „фешъни”, чалгари и подобни. Нямам такива приятели, които да познавам на живо. Аз говоря за момичета, които са невероятно свстни и дават всичко за да спасят връзката си с момчето. Но момчето вече са били със нея 1-2 месеца, станало им е скучно, всички негови познати са ги видели и трябва да я зареже за да може да си хване нова, със която ще направи същото. Защо тръгва със момичето без да изпитва нещо към нея? По – добре да бъде наранена, но много по малко, отколкото след като я зареже. Мога да твърдя че много от момчетата са егоисти и мислят само за себе си.Първоначално написано от BlueFace
Веднага ти отговарям - на точните места в точното време!
Тълкувай както искаш...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
За мъже или за момчета говориш ти? Имаш ли 15 године въобще?
1. приятели си имамПървоначално написано от nerazbranoZLO
2. и аз мразя да обикалям без причина и по магазини много рядко ходя и то макс за 15 минути съм си взела квото ми трябва
3. вече казах защо съм пуснала темата и не смятам да повтарям
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Имам даже 2 години над 15, а и м/у момиче за години не се пита. Друг път да знаешПървоначално написано от FightMySelf
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Хахаха .. много екстри искаш ;] пък и има свястни момчета , но като гледам имаш много претенций така , че ще останеш сама ;]
Мизерници .
Рядкост са..освен това "точните" момчета не гледат да се занимават много-много с момичета/жени защото това в 90% от случайте е загуба на време и води до разлигавяне![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Хахахаха поне прочети мнеията по темата преди да пишешПървоначално написано от Machine123
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Мхм, тук съм съгласна и има защо...Първоначално написано от petersl55
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Дрън дрън дрън. Свестните момчета са изключително много, просто не са привлекателни за още неосъзналите се момиченца. Те предпочитат да разказват с гордост колко двойки/ предупреждения за изключване има възлюбеният им, колко алкохол може да погълне и т.н. И между другото, тези приказки тип "Светът е кофти, няма ли друг живот?" са малко банални и безмислени.
Защо не се пита? Защото като каже, че е на 13 и ще се притесни от годините си ли?Първоначално написано от JustAnotherGirl
Това се отнася за ЖЕНИ (не момиченца), който са над 30-40 години. И всъшност не разбирам какво толкова има да си криеш годините?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...