.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    не ви ли омръзва едно и също да дъвчете?
    пишете едни дъълги постове с прозрения и истини за живота, натрупани от дългогодишния ви опит на 14-15-16-17-годишни, смятате, че сте открили топлата вода и всеки път пускате тема, когато ви осени някоя мисъл.

точните мъже не се занимават с пикли, а си гледат университета, работата, създават семейства. така тъпо, както е в описанието, се държат келешите, които още не знаят вятърът откъде духа. и ако някои госпожици бяха толкова интелигентни и усетливи, за каквито претендират че са, нямаше изобщо да се занимават с такива индивиди и да реват после по форумите.

това с "в днешно време това е така и онака..." е толкова пък клиширано. същите дечурлига е имало и по времето на родителите ви, и на бабите ви, и на прабабите ви. а и свестните пък са толкова много, навсякъде, само че на доста хора представата им за "свестен човек" е доста размита. и отново се връщаме в изходното положение, че кой както си го направи.
    Направо го закова !! Евала..
    Разбира се че има свестни мъже и момчета и са толкова много... Радвам се, че съм попаднала сред такива типажи и смело мога да твърдя че сме добри приятели. Това че съм искала един от тях да бъде нещо повече от приятел с мен, а той ми го е отказал и съм се разочаровала от факта, не го прави не-свестен. Въпроса е КАК ми е казал и показал какво очаква от мен, това го прави точен човек. За моите решения не са виновни момчетата/мъжете.

Re: Къде са точните Мъже?!

Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Къде са тези, които винаги спазваха обещанията си и държаха на думите си?!
    Къде са онези, които винаги бяха прями, имаха смелостта и проявяваха дързостта да казват това, което мислят в очите на хората?!
    Къде са и онези които уважаваха не само жените и приятелите си, но и всички останали хора?!
    Къде са момчетата, които не само пиеха заедно, а и на които наистина можеше да се разчита?!
    Има ли изобщо още такива?! Колко останаха?!... Или днес вече можеш да се натъкнеш само на мамини синчета, на които всичко им е давано на готово, които не оценяват никой и нищо, просто защото възприемат нещата като даденост...
    Наречете ме старомодна, но предпочитам първите, за които говорех, а не момченца които не знаят какво искат, още по-малко как да го постигнат...Хах, та те не умеят да се борят! Все още не са усетили "жестокия и груб юмрук" на живота и естествено всички са им длъжни, и целият свят им е крив, когато не са си получили новата "играчка" или не са "забили поредната яка мацка", които така или иначе утре ще захвърлят. Да не говорим за приятелите, които биват сменяни по-често и от носни кърпички...
    Веднага ще ти кажа къде са е, мойто момиче ...
    Те са точно там, където са и носните кърпички които описваш - захвърлени.
    Вчера отивам на среща с 1 момиче -> тя избяга и ме направи на магаре. После ми се оправдаваше, че я е било срам
    Еее .. нали мн я харесвам продължавам да я свалям .. защо и аз не знам 0.о

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Те са там където ти никога няма да потърсиш На този свят има всякакви хора ,просто трябва да ги откриеш
    .. а не да се чудиш и оплакваш, че вече ги няма!! ..

Иначе аз съм намерила моето ..

Пред очите ти са по-голямата част..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Те са там където ти никога няма да потърсиш На този свят има всякакви хора ,просто трябва да ги откриеш
    +1
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    И като написа тази тема с какво се промениха нещата?
    Нека сме честни...Всяко едно момиче търси някого ,когото да я уважава и разбира се момчето трябва да е перфектно във всяко едно отношение, нали така ? Защо не потърсиш някое момче ,което да не е в идеален вид, да не е първа красота,но все пак ще те разибра повече
    Прекъсване:

Защо ме гледате мен??? Не съм грозен!

Край на прекъсването.
    1.Странното е, че аз никога не съм забелязвала външният вид на момчетата и на пук на всичко и всички важна за мен е душевността...Всъщност май излъгах-единственото нещо което забелязвам са очите(колкото и банално да е).
    2.В момента не си търся момченце Стигнах до извода, че точните е много по-яко да са ти приятели, а с останите не си заслужава да се занимавам. Е, не винаги ще мисля така, но за този етап е по-доброто решение
    Търсиш приятели?
    Не ме гледай, ставам за човек, но мразя да се моткам по центъра, магазини, молове и т.н.
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    SonataArctica явно приятелките ти не случват на момчета,но понякога нещата просто не се получават между двама души.Също така не може всяко момиче да ти допада и понякога ,когато момчето не хареса момичето ,се получават такива неща
    Но така или иначе има ги тези момчета ,просто им трябват още 3-4 години,за да бъдат забелязани.Просто сега на мода са фешъните,чалгарите,батките и гъзарите , в чиято сянка остават въпросните момчета
    Аз не дружа със „фешъни”, чалгари и подобни. Нямам такива приятели, които да познавам на живо. Аз говоря за момичета, които са невероятно свстни и дават всичко за да спасят връзката си с момчето. Но момчето вече са били със нея 1-2 месеца, станало им е скучно, всички негови познати са ги видели и трябва да я зареже за да може да си хване нова, със която ще направи същото. Защо тръгва със момичето без да изпитва нещо към нея? По – добре да бъде наранена, но много по малко, отколкото след като я зареже. Мога да твърдя че много от момчетата са егоисти и мислят само за себе си.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Веднага ти отговарям - на точните места в точното време!
    Тълкувай както искаш...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

За мъже или за момчета говориш ти? Имаш ли 15 године въобще?

Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    И като написа тази тема с какво се промениха нещата?
    Нека сме честни...Всяко едно момиче търси някого ,когото да я уважава и разбира се момчето трябва да е перфектно във всяко едно отношение, нали така ? Защо не потърсиш някое момче ,което да не е в идеален вид, да не е първа красота,но все пак ще те разибра повече
    Прекъсване:

Защо ме гледате мен??? Не съм грозен!

Край на прекъсването.
    1.Странното е, че аз никога не съм забелязвала външният вид на момчетата и на пук на всичко и всички важна за мен е душевността...Всъщност май излъгах-единственото нещо което забелязвам са очите(колкото и банално да е).
    2.В момента не си търся момченце Стигнах до извода, че точните е много по-яко да са ти приятели, а с останите не си заслужава да се занимавам. Е, не винаги ще мисля така, но за този етап е по-доброто решение
    Търсиш приятели?
    Не ме гледай, ставам за човек, но мразя да се моткам по центъра, магазини, молове и т.н.
    1. приятели си имам
    2. и аз мразя да обикалям без причина и по магазини много рядко ходя и то макс за 15 минути съм си взела квото ми трябва
    3. вече казах защо съм пуснала темата и не смятам да повтарям
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Цитирай Първоначално написано от FightMySelf
    Имам даже 2 години над 15, а и м/у момиче за години не се пита. Друг път да знаеш
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Хахаха .. много екстри искаш ;] пък и има свястни момчета , но като гледам имаш много претенций така , че ще останеш сама ;]
    Мизерници .

Рядкост са..освен това "точните" момчета не гледат да се занимават много-много с момичета/жени защото това в 90% от случайте е загуба на време и води до разлигавяне

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Хахаха .. много екстри искаш ;] пък и има свястни момчета , но като гледам имаш много претенций така , че ще останеш сама ;]
    Хахахаха поне прочети мнеията по темата преди да пишеш
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Рядкост са..освен това "точните" момчета не гледат да се занимават много-много с момичета/жени защото това в 90% от случайте е загуба на време и води до разлигавяне
    Мхм, тук съм съгласна и има защо...
    What I've felt
    What I've known
    Never be
    Never see

Дрън дрън дрън. Свестните момчета са изключително много, просто не са привлекателни за още неосъзналите се момиченца. Те предпочитат да разказват с гордост колко двойки/ предупреждения за изключване има възлюбеният им, колко алкохол може да погълне и т.н. И между другото, тези приказки тип "Светът е кофти, няма ли друг живот?" са малко банални и безмислени.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от FightMySelf
    Имам даже 2 години над 15, а и м/у момиче за години не се пита. Друг път да знаеш
    Защо не се пита? Защото като каже, че е на 13 и ще се притесни от годините си ли?
    Това се отнася за ЖЕНИ (не момиченца), който са над 30-40 години. И всъшност не разбирам какво толкова има да си криеш годините?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си