- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога го направихте за 1ви път ?
Колко време след като тръгнахте с вашата половинка го направихте,ии ако не сте го правили още - колко време е минало ?
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Такива теми колкото искаш...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
Направихме го в деня, когато се видяхме. Познавахме се от 5 години и супер много се привличахме от одавна. След като се видяхме се награбихме около 3 часа по-късно, понеже преди това ходихме на пазар за тютюн.Знам, че ви се струва адски безотговорно. И аз си се очудих много на постъпката, но какво да се прави. Е вече сме си заедно повече от 9 месеца.
![]()
П.С. Не препоръчвам на никой да го прави толкова рано. Не взимайте пример от мен, въпреки че не съм съжалила за това до сега.
Малко еПървоначално написано от D1esel
пт: 6 месеца
I love my girl <3
Подкрепямм !!!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
ДОБРЕ,извинявам се,че не съм потърсил,но не е нужно от ваша страва само даспамите в темата,като не ви се отговаря - не отговаряйте,не си правете мнения като напишите 1 или 2 думи с допълнение 1-2 емотиконки .. нообовете да не пишат да си вземат забележка
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
ам пич виж ся,тъпо е всяка 2 тема да е такава сеш се?Първоначално написано от BlueParadise
има търсачка,нищо не ти коства за 1 минутка да потърсиш и толкова..вместо да се пускат различни и интересни теми,все едно и също.
банално е вече.
![]()
+Първоначално написано от danibebi
Точно 6 месеца - на деня (вечерта), когато ги навършихме.