.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Град
    В.Търново

На горещия стол е Мuscle

К'во стаа пич?!

anonymous546178
    Guest
    Чак се изненадах като видях снимката, ама после се сетих, че е на аватара ми.
    Еми кво да става...ДА

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    От къде си?
    Години?
    Какво за теб е огъня?
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    От къде си? Живея в Козлодуй
    Години? 17
    Какво за теб е огъня? Ох... питай ме нещо по-лесно...огънят е нещо дълбоко, вечно. За мен е нещо което ме променя, изгражда някой мой части, огънят е емоция... няма човек, който да не е пленен от красотата на огъня

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Момче или момиче си?

каква емоция изпитваш посредством огъня?
    одървяш ли се, като се изгориш? (не е подвеждащ въпрос)
    визирай какво ИЗГРАДИ огъня за теб?
    кой огън е вечен?
    ако се запалиш с тия факли, дали ще гориш вечно? м?

имаш ли си камина у вас?
    пироманче ли си?
    а бомби правиш ли?

празнува ли 9ти май?
    какво изниква в съзнанието ти, когато чуеш "изгаряне първа степен"?

Супер фен Аватара на Dumb
    Гого! : )
    Отдавна не си се причувал момче.
    Каква бира?
    Мечтите трябва да са недостижими или точно обратното?
    Оптимист, песимист?
    Приказен, филмов... герой на който приличаш?
    Супер сила, която искаш да имаш?
    Последната песен, която слуша : )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    А, момче е, ясно.

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    каква емоция изпитваш посредством огъня? Еуфория
    одървяш ли се, като се изгориш? (не е подвеждащ въпрос) Зависи, ако съм се подкефил въобще не го забелязвам (въпроса си е доста подвеждащ, уточни се)
    визирай какво ИЗГРАДИ огъня за теб? Огъня изгражда всичко, може да е етап от изграждането... на мен ми изгради характера, някаква увереност във себе си най-пряко. Но иначе постепенно огънят доизгражда всяко нещо в теб.
    кой огън е вечен? Огънят вътре в нас
    ако се запалиш с тия факли, дали ще гориш вечно? м? Не мога да се запаля, но дори и да изгоря огъня си остава. Аз може и да не горя вечно, но огъня е вечен

имаш ли си камина у вас? Живея в апартамент, иначе ми се иска
    пироманче ли си? Не бих се описал като такъв въпреки че са ме оприличавали като такъв
    а бомби правиш ли? Не, но на теория мога

празнува ли 9ти май? Естествено, това е денят на великата Победа
    какво изниква в съзнанието ти, когато чуеш "изгаряне първа степен"? Представям си мехурите, но иначе нищо друго

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Гого! : )
    Отдавна не си се причувал момче. Какво да се прави, много преживявания и не седя много на компютъра
    Каква бира? Поддръжник съм на Дзън изкуството-Zagorka for life. Иначе пих бира която гори, и тя става
    Мечтите трябва да са недостижими или точно обратното? Ако са напълно достижими, няма да са мечти
    Оптимист, песимист? Винаги се надявам на по-добрия вариант, но винаги едно тихо гласче ми казва "и двамата знаем че ще се случи по-лошото"(колкото шизофренно и да звучи)
    Приказен, филмов... герой на който приличаш? Оприличавали са ме със пипи дългото чорапче иначе Чък Норис (Майко само да си пусна брада)
    Супер сила, която искаш да имаш? Да летя, да чета мислите на хората...
    Последната песен, която слуша : )Florence- The drumming song благодаря за което... наскоро не си ми пращала някоя хубава песничка

как така един огън, който не гори вечно е... вечен?

майка ти ли те научи на комунизама?
    според теб бавен ли си?

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ако още веднъж видя думичката "огън" или някое от клишетата свързани с нея и ще запаля нещо... честно ви казвам Аз не видях клишета но както кажеш

А какво мислиш за ситуацията в Гърция? Гърция не е страна, от която се интересувам... хубаво е да го видим това ще се случи и с българия
    Добре ли е, че България не е в еврозоната в момента или това е политически блъф за замазване на очите на обществото?Против съм влизането на България в Европейския съюз, нищо хубаво няма да излезе от това. Но като сме тръгнали на хорото да го играем до край.

радо, не мисля, че ти отива да си изживяваш на такъв агресор. не преебавай на човека стола с такива въпроси. ако ще са неудобни и горещи - окей, ама иначе рандъм хранилка е...тъпо.

по темата:

Победа, казваш. Според теб доколко е истинска Победа и на каква цена?
    Има ли добри и лоши страни във всяка война?
    Кое изкуство те влече най-много?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

anonymous546178
    Guest
    как така един огън, който не гори вечно е... вечен? Огънят е само символ... физически е невъзможно един огън да гори вечно, но символа е вечен, докато има човечество се запазва

майка ти ли те научи на комунизама? Защо мислиш, че съм комунист
    според теб бавен ли си? Не

питам си го, каквото искам да знам. какъв агресор...
    треа ли да му задавам неискрени въпроси, за да не му прееба стола?

няма да спамя повече, човек.
    просто се запитай с какво допринасят и на читателите на стола и на самия седнал, че и на самия теб въпроси от типа:

'тъп ли си?'
    'путка ли си?'
    'майка ти яде ли домати?'

и прочие. искренност не виждам тук тъй или инак.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    радо, не мисля, че ти отива да си изживяваш на такъв агресор. не преебавай на човека стола с такива въпроси. ако ще са неудобни и горещи - окей, ама иначе рандъм хранилка е...тъпо.

по темата:

Победа, казваш. Според теб доколко е истинска Победа и на каква цена? Ох, мога часове да говоря за това, но отговарям конкретно. Победата във Великата Отечествена война е съвсем истинска и реална... Това не е победа на главнокомандващ, това е победата на един народ... Безпримерният героизъм и всеотдайност на народа спечели войната... Такава любов към страната, към народа не съществува днес.
    Има ли добри и лоши страни във всяка война? Войната не е романтична.Случват се трагедии, умират хора. Понякога войната е нужна за да защитиш страната си, идеала за свободата е добрата страна на войната
    Кое изкуство те влече най-много? Мен ме влече най-много огненото, колко неочаквано

anonymous546178
    Guest
    Не съм доволен, явно не схвана въпросите, но сигурно имаш други интереси... Умишлено не отговорих конкретно, не обичам да говоря за политика.

1. Защо си против ЕС? Защото България само ще загуби от това. ЕС е в плюс за големите държави, но малките само страдат

2. Какво точно ще се случи с България? Национална катастрофа

3. Смяташ ли, че е редно да празнуваме "День победи" при положение, че сме от губещата страна и така празнуваме собственото си поражение? Аз го празнувам като човек, чиито прародители са се били от страна на СССР, защитавали са Сталинград. Не го празнувам като български гражданин(колкото и зле да звучи това). България сама е избрала да подкрепи фашистка Германия, може за момента това да е била нужна политическа маневра, но е факт

4. Като празнуваш "День победи" - пускаш ли си снимки на бомбардирана София или на убитите от победителите български младежи? Не

5. Ако огъня изгражда, то тогава какво е нещото, което руши? Огънят руши материалното, тленното но не изгаря душата.

горящата в мен емоция ме подтиква към подобни въпроси, Сашо.
    ари стига, нищо му няма на момчето.

победа над какво е Великата Отечествена война, освен над Фашизама?(просто не мога да устоя...)

кога и как се запали по огъня?

anonymous546178
    Guest
    горящата в мен емоция ме подтиква към подобни въпроси, Сашо.
    ари стига, нищо му няма на момчето.

победа над какво е Великата Отечествена война, освен над Фашизама?(просто не мога да устоя...) За мен е само над фашизма. Както и доказателство, че не генералите печелят войната а народа...

кога и как се запали по огъня? Преди около 10 години за пръв път държах запалена факла и помня всяка една секунда от това преживяване.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Човек на момента ли си?
    Правиш ли си планове за бъдещето?
    Интересуваш ли се от политика?
    На каква тема беше последният ти спор?

Къщата/апартамента ти гори. Имаш време за да вземеш само 1 предмет.. какво би взел?

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Човек на момента ли си? В смисъл...
    Правиш ли си планове за бъдещето? да
    Интересуваш ли се от политика? Гледам новини от време на време, нищо повече
    На каква тема беше последният ти спор?Великата Победа- не само във форума ме упрекват за това

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Къщата/апартамента ти гори. Имаш време за да вземеш само 1 предмет.. какво би взел? Първо ще се уверя, че всички мои близки са напуснали апартамента. Като предмет ...имам едно място където храня предметите имащи огромна сантиментална стойност за мен... сигурно от там.

anonymous546178
    Guest
    Много обичам отговори от типа "защото така ще стане" - без аргументация и нищо... затова ще престана да дълбая, че се дразня какви хора гласуват.

1. Правиш ли разлика между фашистка Германия и национал-социалистическа Германия? Пише се националсоциалистическа и не не правя разлика- тя е чисто формална... идеите са едни и същи

2. Как разбираш ти фашизма? И има ли разлика между него и болшевизма (комунизма) в СССР? Фашизма според мен е фанатически страх от другите нации и от демокрацията като политически модел. СССР не са избивали евреи, не са имали такива цели като Хитлер. Въпреки това не харесвам Сталин и неговата диктатура

3. Празнувайки "День победи" и победата на фашизма, отделяш ли и един ден да почетеш жертвите на ГУЛАГ? Както казах не харесвам репресиите на Сталин. И да 2 седмици преди 9 май отделих един ден в памет на загиналите от политическия режим и на загиналите от фашизма и сталинизма преди началото на Великата Отечествена

4. Когато те питах за изграждащата сила на огъня, исках да ми кажеш кой ДРУГ елемент руши, а не да ми отговаряш с поредното клише (мдаааа)?Щом казваш че е клише. Според мен природните елементи сами по себе си нямат деструктивно действие, да наистина е клиширано да се смята че огънят има такова
    Отново да кажа не харесвам политиката. Разбирам че отговорите ми звучат смехотворно в ушите на форумните политолози и историци... но така разбирам нещата аз. За мен Великата Победа е пряко свързана с Подвигът на един народ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си