Първоначално написано от
Raybeez
Много обичам отговори от типа "защото така ще стане" - без аргументация и нищо... затова ще престана да дълбая, че се дразня какви хора гласуват.
1. Правиш ли разлика между фашистка Германия и национал-социалистическа Германия? Пише се националсоциалистическа и не не правя разлика- тя е чисто формална... идеите са едни и същи
2. Как разбираш ти фашизма? И има ли разлика между него и болшевизма (комунизма) в СССР? Фашизма според мен е фанатически страх от другите нации и от демокрацията като политически модел. СССР не са избивали евреи, не са имали такива цели като Хитлер. Въпреки това не харесвам Сталин и неговата диктатура
3. Празнувайки "День победи" и победата на фашизма, отделяш ли и един ден да почетеш жертвите на ГУЛАГ? Както казах не харесвам репресиите на Сталин. И да 2 седмици преди 9 май отделих един ден в памет на загиналите от политическия режим и на загиналите от фашизма и сталинизма преди началото на Великата Отечествена
4. Когато те питах за изграждащата сила на огъня, исках да ми кажеш кой ДРУГ елемент руши, а не да ми отговаряш с поредното клише (мдаааа)?Щом казваш че е клише. Според мен природните елементи сами по себе си нямат деструктивно действие, да наистина е клиширано да се смята че огънят има такова