.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Бенка

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Бенка

Ох имам една бенка точно до пъпа голяма и изпъкнала още от раждането ми е дося не ми е създавала проблеми но ме комплексира мн на плажа направо ме е срам да се съблека и чета за някакви кремове които уш имали ефект искам да ви попитам за тях дали знаете такива които помагат защото от операция ме е страх да не се възпали и от лазер също винаги има опасност да се раздразни ама мн е гадна
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Бенка

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Ох имам една бенка точно до пъпа голяма и изпъкнала още от раждането ми е дося не ми е създавала проблеми но ме комплексира мн на плажа направо ме е срам да се съблека и чета за някакви кремове които уш имали ефект искам да ви попитам за тях дали знаете такива които помагат защото от операция ме е страх да не се възпали и от лазер също винаги има опасност да се раздразни ама мн е гадна
    абсолютно ЗАБРАНЯВАМ да се пипа невусът!

каквото такова! що като не си харесваш носа или задника не се заемеш първо с техният ремонт ми си тръгнал/а с това което без друго ще те убие?!

бенката добре обмазана с висок слунцезащитен фактор да бъде и покривана с нещо даващо и "радиосянка". това е начинът!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Бенка

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    абсолютно ЗАБРАНЯВАМ да се пипа невусът!

каквото такова! що като не си харесваш носа или задника не се заемеш първо с техният ремонт ми си тръгнал/а с това което без друго ще те убие?!

бенката добре обмазана с висок слунцезащитен фактор да бъде и покривана с нещо даващо и "радиосянка". това е начинът!
    за какво начин . да се махне ли ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си