Пфффф.....от днес чуствам някакви болки в белия дроб/левия/.
Всякаш някои ме боде с нещо/например с нож/.Не са постоянни,но все пак..
Не пуша,около мен НЯМА пушачи.
Някакви идей?
П:П-Преди да ми дохде за 1 път също ме боля там.Но сега е болката е по-силна![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
ВЪЗРАСТ?! вероятно си F?Първоначално написано от vanesa0pld
някога да си боледувала от пневмония?
14съмПървоначално написано от batkodoki
не,никога не съм боледувала от плевмония![]()
сигурна ли си че е белия дроб а не сърцето ?
Защото хората като се притесняват много усещат остра болка в ляво..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да,сигурна съм че е белия дробПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
хмм.. нямам идея-не мога да ти помогнаПървоначално написано от vanesa0pld
може да имаш плевмония(а може нищо да ти няма;просто от притеснения или нз... )
най-добре отиди при ОПЛ-то
успех!!
.. и после пиши в темата като разбереш кво ти е било
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Лесна умора, задъхване дори и при леко натоварване, кога те боли - при вдишване? Къде по-точно чувстваш болката? Скоро да си боледувала от нещо -грип, ангина? Кашлица? Температура - измери я.
Обясни по-подробно как се чувстваш - болка в левия може да означава много неща - може да е нищо, може да е пневмония, плеврити, ТБ.
Във форум никой ен може да ти даде реална диагноза на нещо по-сериозно, затова най-добре при ОПЛ.
Преди 1 година и 1-2 седмици влязох в болница, 35 дни антибиотици, но аз съм си виновен 1 месец болки в гърдите, умора, потене, задъхване, недостиг ан въздух и т.н. - имах плеврален излив в ляво вследствие на нелекувана, карана на крака пневмония. Поука: Бягай бързо при лекар, че аз се бях диагностицирал сам от сайтове и се оказа грешна диагноза![]()
Lexynnka
От кога си така?
Ззадъхваш ли се?
Лесно ли се умаряш?
Изпитваш ли задух?
Натоварвала ли се?
Защо мислиш,че е белия дроб?
Температура?
Взимала ли си лекарства?Ако си какви?
Като се протегнеш боли ли те?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Като стана на въпрос преди около седмица се получи нещо такова и при мен.Пак ме болеше отляво и то само при дълбоко вдишване..Някъде отляво измежду ребрата усещах болката и пак беше остра и моментна, сякаш ме ръчкат с нож..Казаха ми, че може да е от преумора, но не знам да съм правил нещо по-различно от друг ден.Бях целия ден навънка и почти през цялото време разцъквахме с някъв хек..Ама ми мина, било е временно.Исках да споделя.Не знам защо.Карай, да има.Първоначално написано от L0ST
Първоначално написано от eliyiy
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Болка м-ду ребрата - възможно е да е било някаква невралгия. Мисля, че може да се напипа - като е опипаш и намираш една точка която доста яко те боли. Не съм сигурен за това де.
Lexynnka