.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    В бурканче Nutella ;дд

Как са ви предлагали да станете гаджета?

Интересно ми е, по какви начини са ви предлагали /дали искате да станете гаджета/ ?

т.7
    krem4et0
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на xoxi
    Започвам да се чувствам странно. Наистина.
    На мен никога не са ми предлагали. Всичко си е ставало някак последователно и без много приказки относно това.
    И спря да се върти за миг земята..

Re: Въпрос =D

Цитирай Първоначално написано от pamii
    Интересно ми е, по какви начини са ви предлагали /дали искате да станете гаджета/ ?
    какво ви става бе хора!
    на всяка една тема която попаднах еднооооо и същоооо......
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Дай линк де
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    С бившия нещата просто си станаха...
    Годеника ми на първата ни среща ми каза "Искам да съм с теб." Аз не отговорих веднага и чак 2-3 часа по-късно го целунах и така...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Започвам да се чувствам странно. Наистина.
    На мен никога не са ми предлагали. Всичко си е ставало някак последователно и без много приказки относно това.
    Аха, и при мен се получава нещо такова

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Според почти всички момчето трябва да направи първата стъпка което ми изглежда супер тъпо (кой ли ме пита де ).

Ем значи ако си момче я питаш да излезете и така излизате няколко пъти (ако се съгласи разбира се ) говорите си , и всеки път опитваш да си по близо до нея и така ... нещата стават или не стават зависи дали те харесва... Да питаш направо "искаш ли да станем гаджета" или "обичам те" е доста стряскащо като ти го кажат така изведнъж

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Спомням си за един... по скайп. "Да си дадем шанс, а?"
    Детски работи, но пък беше... красиво. <3 Никой нищо не знаеше, изпровизирахме за всичко, толкова излагаций имаше... и си останахме със спомените.

С бившия ми нещата просто се получиха... някак. Често излизахме на една полянка...
    Спомням си, че беше адски студ, точно преди зимата, и в една от вечерите със сядането се прегърнахме. После ме целуна... ей така от нищото.
    На следващата вечер това се повтори, след това се потрети и отношенията ни постопенно преминаваха от фаза на фаза. Нямало е "предлагания"... то се усеща.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Сегашният просто ме целуна , това ми стигаше,за да разбера намеренията му
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Мега фен
    Град
    Earth...

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Това с „предлагането“ практикува ли се след 6-ти клас?
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

бившия само ме попита: Може ли да направя нещо и аз го изгледах ии той ме целуна. Тогава разбрах какви са намеренията му..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    И на мен май не са ми предлагали. Със сегашния ми приятел нещата се развиха много странно - на НГ се видяхме, целувка по бузката, на другия ден - по устните, и така ден-два след това по усните пак .. и накрая го питах - ние ходим ли сега, или какво, щото ти директно не си ме питал, и той вика - странно приятелство би било това, в което двамата се целуват и прегръщат ... И така ...

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    О .. и на мен не са ми предлагали. И ако някой ми предложи с израза " Искаш ли да станем гаджета" , колкото и да го харесвам .. мисля, че ще му се изсмея в лицето.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Целунах го, той избяга, но по-късно поговорихме и му казах, че искам да сме заедно. Противи се 2-3 дена, но по време на 1 разходка ме целуна и......вече 5 години и 8 месеца се целуваме

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    На мен са ми предлагали, но на живо не, не знаят какво да говорят, стрес, срам, страх, не мога да си го обясня.. само по скайп, любовни бележки, А, аз не предлагам, то се случва...или иска или не (В повечето случаи зарибявки за една вечер )
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    На мен са ми предлагали във втори клас 'Искаш ли да станем гаджета' толкова се вълнувах тогава
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

ако някое момче ми "предложи" с репликата: "искаш ли да станем гаджета" ще се гръмна все едно сме 4 клас.По принцип с действие най-добре се разбира ситуацията,но все пак понякога е добре да се каже,че иска да сте заедно защото ако някой те целуне не означава,че иска нещо сериозно

Защо е нужна тази тъпа реплика "Искаш ли да станем гаджета" ? Ние с целувка се сгаджосахме с моя!
    FUCK-тически не ме интересувате..

с моя около година не се бяхме виждали.преди 1 седмица се уговорихме да се видим. беше към 5 и там до тях.. и понеже беше сянка аз умирах от студ.. той ме прегърна,после ме целуна и така..

Ми не знам дали се брои за предложение, но на мен един пич на рождения си ден, пиян, вечерта в скайпа ми казва "Аз май те харесвам" Не, че аз не се досещах преди това де Но не го огря Как съм знаела, че е пиян? Бях свидетелка на запоя

Иначе с едно момче сега флиртуваме- усмивки, комплименти, любовна песен от негова страна, etc. Последователно става, ноо ще видим.......

Голям фен
    Град
    Лондон
    При нас стана малко объркано . Бяхме се разделили за ден ,два ,защото и двамата ни беше срам да признаем чувствата си . После той просто ми каза - "Мисля,че съм влюбен до уши в теб "и така започна всичко.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си