- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го !!
Grow upIt will solve all your " boy problems "
![]()
--------------------------------------------------------
Аз ти казвам ,, напред с рогата'' искаш ли нещо бори се за него.. Ако мислиш , че принца с белия мерцедес сам ще дойде лажиш се! Бори се мила само тва мога да ти кажа. Предадеш ли се ще си кажиш :- Мамка му , защо не се борих! Ти си давай напред. Апак тия които ти казват не се надявай им тегли майните...![]()
![]()
Олеее много правилно, само където не съм на 13Първоначално написано от teo96
.
\/
Е,след всичките дискусий със "Синьолициевия" стигам до извода че наистина тринадесет годишните не могат да обичат истински,и явно това са само "пепрудки в стомаха".Обаче на "каките и батковците" мога да кажа че и пеперудки да са,и от тях боли (не стомаха!!!) ако това чувство не е споделено,ето и защо връстниците ми пишат че обичат. А защо пишат че е любов ли? Ами какво да напишат ? Я си представете следната тема: "Моля за помощ,изпитвам пепрудки в стомаха от едно момче,но всички казват че не е за мен (бла бла бла и т.н.) Какво да правя?" Е добре де,това не звучи ли тъпо?!? Ами няма как,няма защо да им се смеете!
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
оф боже.. как може да изказвате мнения за човек, който не познавате.. 13 годишните НЕ МОЖЕЛИ ДА ОБИЧАТ... ми ваш проблем е като си мислите тъй.. и защо така си мислите.. какво ви кара вас по големите да мислите, че можете.. тва че си на 15-16 не е нищо по различноо.. а и като съдя по днешните 15-16 годишни.. мога да кажа, че те още по малко могат.. вие не ме познавате изобщо .. не знаете кви неща съм прайла за тоя човек.. пък тръгнали да разсъждават кой можел и кой не можел да обича... ари моля ви .. като няма да пишете смислени неща изобщо не си правете труда да пишете...
П.П .. Благодаря на малкото хора в тоя форум, които ме разбраха, щот явно наистина са 'малко' тия хора.. та надявах се в тоя форум .. да има по нормални хора.. но явно греша !! ;]
Оххххх, Барби ли си, Кен ли си... като развалена грамофонна плоча си! Млъкни, момиче!Първоначално написано от barbii
Ти накъдето си тръгнала, ние от там се връщаме! И, повярвай ми, точно хората, написали отрицателни коментари, са те разбрали най-добре! Ти си тази, която не може да се разбере.
Отвратена съм от плоското мислене на повечето тийнейджъри - когато ти кажат, че си прав или ти цапнат някоя и друга четка - "омг, ти ме разбираш, бла, бла, бла... ", а щом получиш малко истинска, основателна критика, започваш да хапеш с малките си криви зъбки. Аман!![]()
all day... all night... what the fuck?!