- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го !!
Понякога,когато нещо не върви си казвам,че всяко нещо си има смисъл.Вярвам в това.Смятам че е най добре да продължиш напред и да го забравиш.Няма да е лесно,знам,но след това ще си щастлива.Е,наистина,подпис ми казва друго,но да си влюбен е добре само тогава когато има надежда.Сигурно ти имаш надежда,но не съм сигурен че е достатъчна.Острани погледнато,положението си е направо безнадеждно.Затова ти предлагам да го забравиш и да опиташ да си харсаш друг,с който ще имаш повече шанс.Знам че може би ти изглежда твърде жестоко от моя страна да разбивам надеждите ти,повярвай ми не целя това,но по добре недей,не се измъчвай.Е,аз лично не виждам какъв смисъл е вложил бог в тази любов,кой знае,може би тя ще ти помогне да натрупаш житейски опит.Е,в крайна сметка,"Живота не винаги е песен,но живот ли щеше да е ако беше лесен".Живота е жесток понякога,но нали знаеш,че след всяка буря изгрява слънце! Забрави го,и бурята ще премине. Знам че няма да е лесно,но си струва. Е,може би съм по малък от теб,но все пак се надявам да съм помогнал.Това е от мен.
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.