- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Треперене след секс
тва ми се е случвало само преди или след бой, явно адреналина ме напомпва, мисля че и при теб е от адреналина![]()
Дори ми харесва.Първоначално написано от Lady_Black35
Ама наистина може да е от ниско кръвно. Обърни се към някой специалист.
И аз винаги треперя след бойПървоначално написано от banan4ireloaded
![]()
След като мъж свърши, телесната му температура рязко пада. Малко треперене е нормално и естествено. Но ако продължава толкова много ие толкова зле може би трябва да отидеш на лекар.
от адски много неща може да е.. адренали превазбуда и т.н така че по време на секс по-кротко и по-спокойно![]()
Exorcism !
Първоначално написано от MochaOnMyLips
Благодаря, но аз говоря за жените ...
Благодаря на всички за мненията... поне вече се ориентирам от какво е !
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
и на менПървоначално написано от skuck
![]()
На мен ми се случва само като правим секс прави. Тогава оргазма е много силен при мен и после не мога да се държа на краката си. Даже се е случвало да се свлека на земята и всичко да ми се върти и да усещам иглички по ръцете и стъпалата. Но както казах това е само когато сме прави. Иначе подобни симптоми нямам. След като не се случва често може би трябва да почнеш да следиш при какви случаи се получава и най-вероятно ще успееш да контролираш състоянието след като знаеш кога ще се случи. Ако зачести е добре да се видиш с лекар но ако е само 2-3-4 пъти в годината едва ли е нещо сериозно. Най-вероятно ти пада кръвното както вече казаха. И на мен ми се случва.
Много често ми се случване се спичай
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Това да ти е проблема..Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
При мен обикновено се получава след интензивен оргазъм..даже се кефя като видя, че треперя...че едвам си държа цигарата и на приятелят ми му прави впечатление...нищо лошо няма![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от ozzy
Да, просто я карай по - спокойно и не се притеснявай чак толкова![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Джандарче, имаш проблеми на нервна почва :>
смениси дилараПървоначално написано от F4ence
![]()
Нормало, виждал съм доста чосто на момичета да им треперят джуки, чене, очи, крака някои гърчове даже получават ти за едното треперене
И на мен ми се случва много ми е странно,обаче е някак готино.Случи ми се такова треперене при първия ми път и тогавашния ми приятел се стресна,пък аз незнаех какво да му обясня от какво е![]()
И сега ми се случва със сегашние е почти всеки път,той се кефи много,мен ми е малко странно обаче не е лошо усещане като втрисане когато ми е студено например нещо такова е.Аз си мисля че е от възбуда,но но незнам![]()