.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna

Треперене след секс

Случва ми се много често ... днес беше вече прекалено гадно ...
    Треперят ми ръцете , краката ... тялото. Нямам сила да стана , да вдигна чаша или каквото и да е друго ... Лягам си и продължавам да треперя ... и това в продължение на половин час и повече след това .

При някой да се е получавало това моля да каже ! И ако има идея защо се получава да ми обесни ... че е доста шашкащо !
    Мерси предварително !
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Град
    loveCh
    Много див секс ве брат

Град
    София
    Тва е от притеснение -> Успокой се малко,ако правиш секс отскоро е нормално

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Адреналин.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Не го правя от скоро ... да кажем от 4-5 години ... и от както съм почнала от време на време ми се получава така ! Не е всеки път но на 3-4 пъти !
    Адреналин,адреналин ... ама чак пък толкова ?!??!?
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Адреналин.

Просто не ядеш, правиш изтощителен секс и така според мен това е причината [/img]

Мега фен Аватара на t0d1t0
    винаги се случва с моята,а и мен понякога мускулите не ме слушат
    и след това винаги целите сме схванати
    Станислава

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    От доста неща може да се случи ...
    - кеф/екстаз/оргазъм ...
    - липса на енергия ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

На мен ми се случва абсолютно всеки път не чак да нямам сили да вдигна чаша, но това зависи от физическата сила на човека. Хубавия секс ти го причинява. Особенно силно при мен е когато изпитвам пълен екстаз. Знаеш ли че при оргазъм сухожилията и мускулните връзки се съкръщават и натоварването е равно да това да повдигаш тройно собственото си тегло. Това изтощава мускулите.
    Не се притеснявай всичко е от хубаво.

anonymous628030
    Guest
    Определено си палава в леглото.

Голям фен Аватара на Emilen
    Според мен е най-добре да вземеш да се обърнеш към кардиолог. Сексът е серионо физическо натоварване и може да се окаже, че това се дължи на проблем със сърцето. Ще минеш ЕКГ и евентуално, тест на натоварване и ще знаеш дали е нещо такова. При друго физическо натоварване изпитваш ли слабост?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Според мен е най-добре да вземеш да се обърнеш към кардиолог. Сексът е серионо физическо натоварване и може да се окаже, че това се дължи на проблем със сърцето. Ще минеш ЕКГ и евентуално, тест на натоварване и ще знаеш дали е нещо такова. При друго физическо натоварване изпитваш ли слабост?
    Съгласна съм с това мнение. Аз съм със сърдечен проблем и при секс, особено в жегите ми става много зле. Не говоря изобщо да е бурен и страстен, а просто да съм изпитала оргазъм. Често получавам сърцебиене, случвало се е да продължи и цяла нощ, припадала съм, падало ми е кръвното. Това е съпроводено с усещане, че все едно ръцете и краката не са мои (изтръпнали и слаби). Последно преди около седмица пак така ми се получи. Ниско кръвно, умора от секс/оргазъм и някакъв съдов проблем в комбинация е страшно. Много се пазя от секса (не, че го избягвам,но е по-рядко и по-кратко) в периода май-септември. яма заради единия секс да получа някой инфаркт.

Съпругата ми работи в интензивното. Няма да повярвате колко млади хора получават инфаркти, без да са предполагали, че имат проблем. Много от тях не оцеляват, само защото не са помислили, че болката в областта на гърдите е точно това. Когато отидат след 1-2 дни, сърцето вече умира. Преживяват електрошокове и какво ли още не, но не могат да бъдат спасени. Сърдечните проблеми не са за подценяване!

BornSinful, на теб също бих препоръчал да се консултираш с кардиолог.

След инфаркт, сексът става забранен, имайте го предвид!

Голям фен Аватара на skuck
    На мен пък се е случвало да ми заглъхант ушите...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Мисля, че тук става дума за по-сериозен проблем, от заглъхване на ушите. Не е страшно, дори ако е моментна слабост, но това, което описва авторката е далеч по-силно изразено и според мен, почти задължително е да провери дали не се крие нещо по-обезпокоително зад това състояние.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    И на мен ми се случва, само че е доста по-слабо от това, което авторката казва...

Нормално?! Половин час?! Мислите ли?!

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Ами при физически натоварвания се задъхвам заради цигарите... , но не се получава така... Това го получавам само след секс ... и то не при постоянни състояния, няма значение колко е продължил акта , и не винаги съм стигала до край.... Но все пак ме притеснява и можеби ще е хубаво да попитам лекар . Това не е изтръпване или това да треперя от натоварване повреме на секса... това се получава след това когато вече трябва да съм спокойна и си почивам ... и не е нещо като втрисане ... и безсилие. Поне разбрах, че доста от хората имат подобни усещания и проблеми ... \/
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!

Хапни един сникерс 10/15 мин преди секса

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Спри цигарите.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да не ти пада кръвното? По принцип ниското кръвно се характеризира със сходни симптоми. Питай мен. Редовният ми номер е неядене лятно време, горещина и секс=кръвно 90 на 70.
    Пищенето на ушите също се получава при ниско кръвно. Последният път преди да припадна от ниско кръвно нищо не чувах от пищене!

Emilen, не ме стряскай така. А иначе редовно се изследвам и всичко е ок, ама си имам винаги 1 на ум.

Ми да, случвало ми се е, но определено си е яко. :P
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    И на мен ми се случва, само че е доста по-слабо от това, което авторката казва...
    Мхм. И не ме тревожи.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Определено си палава в леглото.

+
    Последно редактирано от ivanznikolov : 11-28-2024 на 11:10
    Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си