Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
@GalaxyEater, ако действително темата ти е интересна какво смяташ за 9-11?
Предпочитам 11/9, американците имат объркан календар.
Знам, че са го гърмяли веднъж миналия век, неуспешно. Доста се оакаха, когато се разкри, че всичко е постановка на правителството.
За второто, успешено поражение през 2001 е ясно днес на твърде много хора, че ФеБеРетата пак са наливали масло в огъня.
Двете кули - с термитен експлозив, кула 7 - и нея, а на пентагона дори са провеждали симулация дали самолет ще може да се разбие както трябва, по начин, който доказаха, че не е по възможностите на точно онзи терорист, който го е изпълнявал. Четвъртото самолетче явно не е важно, защото се е забило в някакво поле, а освен ако някоя важна клечка не си е орал нивата точно тогава, не знам дали ще трябва да обръщаме внимание, но по думите на американската медия, целта му е била сграда на ЦРУ някъде там.

Най-важното от цялата тая работа, доколкото аз знам, е че след изсценираната терористична атака, в САЩ се провеждат закони, които позволяват обиск на дома на всеки гражданин по всяко време и задържане, дори арестуване на потенциални заплахи за страната.
Онзи затворник от Гуантанамо, който го донесоха за интеграция в обществото в България, с военнен самолет е поредното доказателство, че в американския супер-пандиз влизат само "потенциални терористи", а не потвърдени, извършили терор, съдени и лишени от свобода радикални ислямисти и/или други врагове на свободата и демокрацията.
Кой го знае тоз някой-си-никой дошъл от не знам си где извършил америка-знае какво.
Аз не съм го чувал, дори американците да са го чували вече са го забравили.
Бас държа, че той е просто поредния. Всички други са били изритани оттам, защото ако американците ги убиват, ще си имат неприятности.